naar inhoud

Nieuws : Werken

 • Pendelbus Zeveneken - Lochristi

  Pendelbus ma 10 feb
  Op maandag 6 januari wordt Zeveneken-Dorp afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een pendelbus ingelegd voor een vlotte verbinding naar Lochristi.
 • Heraanleg N70 in Zeveneken

  n70 zeveneken ma 10 feb
  In 2020-2021 wordt de N70 in Zeveneken heraangelegd. Hiermee willen we veiligheid en leefbaarheid verbeteren in de kern van Zeveneken.
 • Extra ritten pendelbus Zeveneken - Lochristi

  Pendelen vr 7 feb
  Om de dienstverlening van de pendelbus, die we als gevolg van de werken in Zeveneken inleggen, te verbeteren, komen er enkele ritten bij vanaf dinsdag 11 februari.
 • Heraanleg N449 in Wachtebeke - nutswerken

  Fasering werken ma 3 feb
  Maandag 17 februari starten de voorbereidende nutswerken voor de heraanleg van de N449 in de dorpskern van Wachtebeke. Er komen nieuwe fietspaden en daarnaast worden ook rioleringswerken uitgevoerd.
 • Wegen- en rioleringswerken Kapelleken, School- en Dorpsstraat

  Werken Kapelleken, School- en Dorpsstraat ma 27 jan
  Vanaf 3 februari start de eerste fase in de wegen-en rioleringswerken in Kapelleken, School- en Dorpsstraat. Tijdens deze werken wordt het kruispunt Dorpsstraat - Koning Albertlaan afgesloten voor verkeer.
 • 24 uur op 24 straatverlichting in Schoolstraat

  Straatverlichting vr 20 dec
  De straatverlichting in de Schoolstraat blijft tot maart 2020 24 uur op 24 branden.
 • Nieuw multifunctioneel en compact Uyttenhove

  nieuw ontwerp uyttenhove ma 3 jul
  We willen een nieuw multifunctioneel ontmoetingscentrum bouwen. Het wordt een afgeslankte versie van ons eerder bouwplan, met kleinere ruimtes, een grotere afstand tot de buren en meer parkeerplaatsen. Het nieuwe Uyttenhove zal 10,5 miljoen euro kosten en klaar zijn in 2020.
 • Fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat vr 27 jan
  In 2021 leggen we nieuwe fietspaden aan langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. Daarnaast zullen we ook rioleringswerken uitvoeren.
1-8 Van 8