naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Volg de gemeente- en OCMW-raad van 31 januari via livestream

  vr 21 jan
  Op maandag 31 januari om 20u komt de gemeente- en OCMW-raad samen via Teams. Door de coronapandemie is een openbare zitting met publiek helaas niet mogelijk.
 • Vacature: 2 halftijdse communicatiedeskundigen

  wo 12 jan
  Heerlijk heldere taal en sociale media zijn helemaal je ding? Je kan een communicatieplan opstellen en dit ook uitvoeren. Kom dan ons communicatieteam versterken.
 • Sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je 80 euro

  premie 80 euro di 11 jan
  Had jij op 30 september 2021 recht op het sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je eenmalig een premie van 80 euro. Dat heeft de regering beslist. Daarnaast wordt het tijdelijke recht op het sociaal tarief voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming verlengd tot en met 31 maart 2022.
 • Zeveneken verwelkomt nieuwe eiken

  Persmoment aanplant eiken za 18 dec
  Vrijdag 17 december was het zover: Zeveneken kreeg haar eiken terug! Door de volledige heraanleg van de Gentse Steenweg (N70) moesten de oude bomen twee jaar geleden verdwijnen. Nu loopt die heraanleg naar zijn einde toe en kunnen zeven nieuwe eiken hun rechtmatige plaats voor de kerk terug innemen.
 • Faillissement Vlaamse Energieleverancier

  Elektriciteit wo 8 dec
  De Vlaamse Energieleverancier is op 7 december failliet verklaard. De energieleverancier won vorig jaar de groepsaankoop van de provincie Oost-Vlaanderen voor gascontracten en combinatiecontracten gas en elektriciteit voor particulieren. Wie klant was valt niet direct zonder elektriciteit of gas.
 • Gemeentelijke evenementen geannuleerd tot eind januari

  do 2 dec
  De gemeentelijke veiligheidscel besliste dinsdag om alle indoor evenementen georganiseerd door gemeentelijke diensten te annuleren tot eind januari. Evenementen of sportactiviteiten buiten kunnen wel doorgaan.
 • Vaccinatiecentrum blijft open tot eind april 2022

  Vaccinatieteams di 23 nov
  Het vaccinatiecentrum van Wachtebeke blijft ook na Kerstmis open. Op die manier kunnen we verder vaccineren zonder onderbreking.
 • Nieuwe coronamaatregelen vanaf 20/11

  Samen de winter door vr 19 nov
  Vanaf zaterdag 20 november gelden nieuwe coronamaatregelen. Zo komt er een brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Dit is nodig omdat het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en het aantal patiënten op intensieve zorg de voorbije 2 weken bijna verdubbeld is.
 • Heraanleg Antwerpsesteenweg (N70) aan op- en afritten R4

  werkgebied do 18 nov
  In 2021-2024 krijgt de N70 een facelift van de Herman Teirlinckstraat in Oostakker tot aan de bushalte op de grens met Lochristi. Momenteel worden nutswerken uitgevoerd. Daarna volgen de riolerings- en wegenwerken.
 • Ophokplicht voor pluimvee en vogels

  Kippen wo 17 nov
  Sinds 15 november moeten alle houders van pluimvee en vogels voorzorgsmaatregelen nemen om hun dieren te beschermen tegen de vogelgriep.
 • Hoe maak ik online een afspraak bij de diensten burgerzaken en bevolking?

  di 19 okt
  Je kan zelf je afspraak maken bij de diensten burgerzaken en bevolking. In deze video vertellen we je graag hoe je dat doet. Tot binnenkort!
 • Vaccinatiecentrum in Wachtebeke blijft open

  Vaccinatiecentrum Puyenbroeck ma 11 okt
  Recent besliste de Vlaamse overheid om aan alle 65-plussers een herhalingsvaccin toe te dienen. Daarom zal het vaccinatiecentrum langer open blijven.
 • Naai- en strijkatelier

  strijken vr 1 okt
  In het naai- en strijkatelier kan je terecht voor het strijken van reeds gewassen kledingstukken en linnen en voor gewone herstellingen aan kledij.
 • Heraanleg N70 in Zeveneken

  n70 zeveneken ma 31 mei
  In 2020-2022 wordt de N70 in Zeveneken heraangelegd. Hiermee willen we veiligheid en leefbaarheid verbeteren in de kern van Zeveneken. De werken hebben door het weer vertraging opgelopen waardoor ze pas in het voorjaar afgerond zullen zijn.
 • Fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat vr 27 jan
  In 2024 leggen we nieuwe fietspaden aan langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. Daarnaast zullen we ook rioleringswerken uitvoeren.
1-15 Van 15