naar inhoud

Nieuws

 • Psychologische ondersteuning voor 65-plussers

  psychosociale hulp vr 13 sep
  Ben je 65 jaar of ouder? En heb je relationele problemen of sombere gedachten? Of last van eenzaamheid of stress? Wist je dan dat je elke week terecht kan bij een psycholoog in het woonzorgcentrum in Zeveneken voor max. 11 euro?
 • Control Cruisers

  control cruiser vr 13 sep
  De bezorgdheden over de snelheid waarmee sommige automobilisten door je straat rijden? Wij zijn ons als gemeente bewust van het probleem en proberen met gerichte maatregelen en snelheidscontroles de verkeersveiligheid te verbeteren. Maar zulke maatregelen nemen soms tijd in beslag.
 • Eco-comedyshow De Smoestuinier

  Smoestuinier do 12 sep
  Pesticiden, RoundUp, glyfosaat… Je komt die niet vaak tegen in een comedyshow. Toch vormen pesticiden de rode draad in deze show van Low Impact Man Steven Vromman. Check het gratis op 26 september in jeugdlokalen Orphanimo!!.
 • Laat je fiets gratis registreren!

  Fietsregistratie wo 11 sep
  Op woensdag 18 september organiseren we een gratis fietsregistratie van 13u tot 16u op de parking achter het gemeentehuis. Laat jouw rijksregisternummer via een speciale antidiefstalsticker op je fiets bevestigen. Dat schrikt fietsdieven af.
 • Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

  maak ruimte voor oost-vlaanderen 2050 di 10 sep
  De Provincie werkt aan een nieuw Beleidsplan Ruimte met een langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen in 2050. Ook jouw mening daarover telt.
 • Opening Taalpunt

  iStock.com_monkeybusinessimages ma 9 sep
  Ben je nieuwkomer of anderstalige en wil je Nederlands leren of oefenen? Of wil je anderstaligen de Nederlandse taal leren? Dan kan je voortaan terecht in ons Taalpunt in de bib! We openen het feestelijk op 21 zaterdag september!
1-6 Van 6