naar inhoud

Nieuws

 • Psychologische ondersteuning voor 65-plussers

  psychosociale hulp vr 13 sep
  Ben je 65 jaar of ouder? En heb je relationele problemen of sombere gedachten? Of last van eenzaamheid of stress? Wist je dan dat je elke week terecht kan bij een psycholoog in het woonzorgcentrum in Zeveneken voor max. 11 euro?
 • Control Cruisers

  control cruiser vr 13 sep
  De bezorgdheden over de snelheid waarmee sommige automobilisten door je straat rijden? Wij zijn ons als gemeente bewust van het probleem en proberen met gerichte maatregelen en snelheidscontroles de verkeersveiligheid te verbeteren. Maar zulke maatregelen nemen soms tijd in beslag.
 • Eco-comedyshow De Smoestuinier

  Smoestuinier do 12 sep
  Pesticiden, RoundUp, glyfosaat… Je komt die niet vaak tegen in een comedyshow. Toch vormen pesticiden de rode draad in deze show van Low Impact Man Steven Vromman. Check het gratis op 26 september in jeugdlokalen Orphanimo!!.
 • Laat je fiets gratis registreren!

  Fietsregistratie wo 11 sep
  Op woensdag 18 september organiseren we een gratis fietsregistratie van 13u tot 16u op de parking achter het gemeentehuis. Laat jouw rijksregisternummer via een speciale antidiefstalsticker op je fiets bevestigen. Dat schrikt fietsdieven af.
 • Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

  maak ruimte voor oost-vlaanderen 2050 di 10 sep
  De Provincie werkt aan een nieuw Beleidsplan Ruimte met een langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen in 2050. Ook jouw mening daarover telt.
 • Opening Taalpunt

  iStock.com_monkeybusinessimages ma 9 sep
  Ben je nieuwkomer of anderstalige en wil je Nederlands leren of oefenen? Of wil je anderstaligen de Nederlandse taal leren? Dan kan je voortaan terecht in ons Taalpunt in de bib! We openen het feestelijk op 21 zaterdag september!
 • Infoavond over zorgwonen

  Zorgwonen di 3 sep
  Cohousing met leeftijdsgenoten of met andere generaties, assistentiewoningen of kangoeroewoningen. Kom op 17 september alles te weten over verschillende vormen van zorgwonen voor 55-plussers.
 • Dementie: zie ze anders

  Zie ze anders ma 2 sep
  Met de campagne ‘Zie Ze Anders’ wil het woonzorgcentrum Sint-Pieter het beeld dat we hebben over dementie veranderen. Want dementie is een ziekte en geen identiteit. Tijdens de week van de dementie (15-21 september) kan je langskomen of deelnemen aan één van onze vele activiteiten.
 • Vacature: diensthoofd TUD

  iStock.com_goir2 do 29 aug
  We hebben een vacature voor een voltijds statutair diensthoofd Technische uitvoerende Dienst (B4-B5). Je kan solliciteren t.e.m. 25 september.
 • Jobstudenten oktober-januari gezocht

  iStock.com_marekuliasz wo 28 aug
  Onze jeugd- en cultuurdienst zoeken elk een jobstudent-administratief medewerker (8u/week) van oktober t.e.m. januari. Solliciteren kan t.e.m.18 september.
 • Voorbereidende werken in Zeveneken

  Doortocht Zeveneken ma 26 aug
  In september starten de eerste voorbereidende werken voor de heraanleg van de dorpskern in Zeveneken.
1-11 Van 11