naar inhoud

Nieuws

 • Vacature: jobstudent jeugddienst

  vacature jeugd ma 10 dec
  Onze jeugddienst zoekt een jobstudent-administratief medewerker (8u/week) van 1 februari t.e.m. 30 juni. Je kan solliciteren t.e.m. woensdag 26 december.
 • BE-Alert in vijf vragen

  Be-alert vr 7 dec
  Wil je meteen verwittigd worden bij b.v. een grote brand of wateroverlast in Lochristi? Schrijf je dan gratis in op BE-Alert! Bij een noodsituatie sturen we je dan een berichtje.
 • Primeur voor Lochristi: slimme ledverlichting

  slimme leds vr 30 nov
  In Lobos, de Smalle Heerweg en Haanhoutstraat plaatst netbedrijf Fluvius nieuwe energiezuinige ledverlichting. De 300 ‘slimme’ leds zorgen voor licht op maat en maken smart cities mogelijk. Lochristi fungeert als proefproject voor heel Vlaanderen.
 • bpost haalt twee rode brievenbussen weg

  rode brievenbus vr 23 nov
  We sturen steeds minder brieven. En dus daalt ook het aantal brieven dat we via een rode postbus posten. Sinds 2004 gebruikten we die brievenbussen nog maar half zo veel. Daarom schrapt bpost nu twee van de twintig rode brievenbussen in onze gemeente.
 • Fietspad Verleydonckstraat

  Verleydonckstraat di 20 nov
  We leggen een nieuw dubbelrichtingsfietspad aan in de Verleydonckstraat tussen het rondpunt met de Kapiteinsstraat en de zone 50 km/u. We leggen ook een middeneiland en een fietsoversteekplaats aan. De werken starten op 15 januari.
 • Dit wordt het nieuwe college van burgemeester en schepenen

  nieuwe college van burgemeester en schepenen ma 19 nov
  Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober haalde Open Vld de absolute meerderheid. Dat stelde dus een nieuw college van burgemeester en schepenen samen, dat van start gaat op 1 januari 2019.
1-6 Van 6