naar inhoud

Nieuws

 • Knuffels blijven logeren in de bibliotheek

  Voorlezen: het leukste moment van de dag di 19 nov
  Afgelopen wekeend was het knuffelslaapfeest in de bibliotheek een groot succes!
 • Vermijd schoorsteenbrand

  Vermijd schoorsteenbrand ma 18 nov
  Een haardvuur gebruiken is niet zonder gevaar, tenminste als je jouw schoorsteen niet regelmatig laat controleren of goed onderhoudt. Want dan hoopt roet zich op tot een teerachtige massa aan de schouwwanden. Hierdoor kan brand ontstaan. Volg daarom onderstaande tips en voorkom schoorsteenbrand.
 • Oproep kandidaten land- en tuinbouwraad en ondernemersraad

  vr 15 nov
  Voor de nieuwe legislatuur zoeken we nog kandidaten voor de land- en tuinbouwraad en de nieuwe ondernemersraad. Voldoe je aan de voorwaarden, stel je dan kandidaat en help mee het gemeentelijk beleid vorm te geven!
 • Woon gezond, geef lucht aan je huis!

  Gezonde lucht wo 13 nov
  In de koudere periodes van het jaar zijn we sneller geneigd om ramen en deuren goed dicht te houden. Als je weet dat je eigenlijk het grootste deel van je tijd binnen doorbrengt, dan weet je natuurlijk dat het heel belangrijk is voor je gezondheid om te zorgen voor gezonde, frisse lucht binnen.
 • Kies jouw goedkoopste energieleverancier

  Energieleverancier ma 11 nov
  Energie kost geld maar dat betekent niet dat je te veel moet betalen. Met de V-test van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) kan je eenvoudig nagaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is.
 • Voorleesweek in de bib

  Voorleesweek wo 6 nov
  Tijdens de Voorleesweek zet ‘Iedereen Leest’ graag het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Kom van 16 tot 24 november naar de bib, want voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud.
 • Voorbereidende nutswerken in Zeveneken

  Doortocht Zeveneken wo 30 okt
  Begin november starten de voorbereidende nutswerken voor de heraanleg van de dorpskern in Zeveneken. Op woensdag 6 november om 20u is er een infovergadering in de Sint-Eligiuskerk in Zeveneken. Dan kan je uitleg krijgen over het verloop van de (nuts)werken.
 • UYTcafé zoekt uitbater

  Uyttenhove ©BULK Architecten ma 28 okt
  Lochristi zoekt een concessionaris voor de uitbating van het nieuwe sport- en cultuurcafé UYTcafé in het gloednieuwe Uyttenhovecomplex (Zavel 7).
 • VOP zoekt deskundigen

  VOP ma 28 okt
  Heb je een mening over mobiliteit en verkeersveiligheid? Stel je dan kandidaat voor het Verkeersoverlegplatform (VOP). En help mee ons beleid vorm te geven.
 • Vacature geschoold werkman

  Geschoold werkman gezocht vr 25 okt
  We zoeken een voltijdse geschoolde werkman (m/v, niveau D) voor een contract van onbepaalde duur.
1-10 Van 10