naar inhoud

Nieuws

 • Mondmaskers vanaf 11 juli verplicht in winkels

  corona-5002332_1920 vr 10 jul
  Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht een mondmasker te dragen in winkels, bibliotheken en andere binnenruimtes waar veel mensen samenkomen.
 • Beperkte aanvoer van asbest op recyclagepark vanaf 17 juli

  RP Lochristi do 9 jul
  Vanaf vrijdag 17 juli kan je op het recyclagepark opnieuw terecht met asbest. Dit kan enkel op bepaalde tijdstippen en een afspraak maken, is net zoals voor een gewoon recyclageparkbezoek, ook de regel.
 • Lees nu al het zomernummer van ons infomagazine

  zommernummer infomagazine Lochristi di 30 jun
  Vanaf morgen valt het zomernummer van ons gemeentelijk infoblad bij jou in de bus. Je kan dit nummer nu al digitaal lezen.
 • Recyclagepark op afspraak tot eind september

  Naar IDM kan alleen op afspraak! vr 26 jun
  IDM verlengt het systeem van bezoek op afspraak aan het recyclagepark. Wil je naar het recyclagepark? Maak dan online vooraf een afspraak. Want alleen als je jouw bevestiging van afspraak kan voorleggen, krijg je toegang op het recyclagepark.
 • Triagecentrum verhuist naar Beervelde

  di 23 jun
  Na drie maanden verhuist het triagecentrum van de Sporthal in Zaffelare naar de Kloosterstraat 2 in Beervelde (oude-kring). Vanaf 22 juni kunnen patiënten met een vermoeden van Corona zich na doorverwijzing van de dokter in het centrum laten testen.
 • Heraanleg N70 in Zeveneken

  n70 zeveneken vr 19 jun
  In 2020-2021 wordt de N70 in Zeveneken heraangelegd. Hiermee willen we veiligheid en leefbaarheid verbeteren in de kern van Zeveneken.
 • naai- en strijkatelier heropent 22 juli

  naai- en strijkijzer vr 12 jun
  De voorbije maanden waren de deuren van het naai- en strijkatelier gesloten en boden de  personeelsleden van deze dienst versterking op andere diensten van het OCMW. Nu het dagelijkse leven weer stilaan op gang komt, wordt ook gekeken om deze dienstverlening terug aan te bieden.
1-7 Van 7