naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Kies jouw goedkoopste energieleverancier

  Energieleverancier ma 11 nov
  Energie kost geld maar dat betekent niet dat je te veel moet betalen. Met de V-test van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) kan je eenvoudig nagaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is.
 • Koop je rookmelder in het gemeentehuis

  Rookmelder do 7 nov
  Vanaf 1 januari 2020 zijn rookmelders verplicht in elke woning. Per verdieping moet er minstens 1 rookmelder hangen. Dit is een belangrijke maatregel voor je eigen veiligheid, want dankzij de rookmelder heb je veel kans dat je tijdig je woning verlaat bij brand.
 • Voorleesweek in de bib

  Voorleesweek wo 6 nov
  Tijdens de Voorleesweek zet ‘Iedereen Leest’ graag het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Kom van 16 tot 24 november naar de bib, want voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud.
 • Voorbereidende nutswerken in Zeveneken

  Doortocht Zeveneken wo 30 okt
  Begin november starten de voorbereidende nutswerken voor de heraanleg van de dorpskern in Zeveneken. Op woensdag 6 november om 20u is er een infovergadering in de Sint-Eligiuskerk in Zeveneken. Dan kan je uitleg krijgen over het verloop van de (nuts)werken.
 • UYTcafé zoekt uitbater

  Uyttenhove ©BULK Architecten ma 28 okt
  Lochristi zoekt een concessionaris voor de uitbating van het nieuwe sport- en cultuurcafé UYTcafé in het gloednieuwe Uyttenhovecomplex (Zavel 7).
 • VOP zoekt deskundigen

  VOP ma 28 okt
  Heb je een mening over mobiliteit en verkeersveiligheid? Stel je dan kandidaat voor het Verkeersoverlegplatform (VOP). En help mee ons beleid vorm te geven.
 • Vacature geschoold werkman

  Geschoold werkman gezocht vr 25 okt
  We zoeken een voltijdse geschoolde werkman (m/v, niveau D) voor een contract van onbepaalde duur.
 • Lochristi zoekt 20 coworkers

  coworking do 10 okt
  Heb je genoeg van het lange pendelen of de eindeloze files? Gun jezelf 1 of 2 dagen in de week wat meer rust door te coworken vanuit je eigen gemeente.
 • Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

  maak ruimte voor oost-vlaanderen 2050 di 10 sep
  De Provincie werkt aan een nieuw Beleidsplan Ruimte met een langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen in 2050. Ook jouw mening daarover telt.
 • Heraanleg N70 in Zeveneken

  n70 zeveneken ma 11 jun
  In 2020-2021 wordt de N70 in Zeveneken heraangelegd. De steenweg en het centrum worden grondig heringericht en er wordt tegelijk een gescheiden riolering aangelegd. Hiermee willen we veiligheid en leefbaarheid verbeteren in de kern van Zeveneken.
 • Nieuwe Lodejo

  voorgevel nieuwe Lodejo wo 11 apr
  Jeugdhuis Lodejo wordt afgebroken en vervangen door een multifunctionele nieuwbouw. Op de gelijkvloerse verdieping komen een cultuur- en fuifzaal voor max. 750 pers. en de bureaus van jeugdhuis Lodejo. De historische voorgevel wordt heropgebouwd.
 • Nieuw multifunctioneel en compact Uyttenhove

  nieuw ontwerp uyttenhove ma 3 jul
  We willen een nieuw multifunctioneel ontmoetingscentrum bouwen. Het wordt een afgeslankte versie van ons eerder bouwplan, met kleinere ruimtes, een grotere afstand tot de buren en meer parkeerplaatsen. Het nieuwe Uyttenhove zal 10,5 miljoen euro kosten en klaar zijn in 2020.
 • Fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat vr 27 jan
  In 2021 leggen we nieuwe fietspaden aan langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. Daarnaast zullen we ook rioleringswerken uitvoeren.
 • Wegen- en rioleringswerken Kapelleken, School- en Dorpsstraat

  Kapelleken, School- en Dorpsstraat di 3 jan
  In 2019 laten we een gescheiden riolering aanleggen in Kapelleken, School- en Dorpsstraat. Er komen ook fietspaden en twee verkeersplateau’s.
1-14 Van 14