naar inhoud

Nieuws

 • Geef jouw mening over het prikkelarm uurtje

  overprikkeld kindje op de kermis do 23 nov
  Onze jongste inwoners kunnen 7 keer per jaar gratis naar de kermis tijdens het kinderuurtje. Twee jaar geleden koppelden we het prikkelarm uurtje hieraan.  Nu is het tijd voor een evaluatie door de doelgroep zelf.
 • Busnet Lochristi verandert vanaf 6 januari 2024

  Nieuwe busregeling met Hoppin do 16 nov
  Op 6 januari verandert het busnet van De Lijn in Lochristi. Bepaalde trajecten krijgen een aangepaste bediening of een nieuw nummer en ’s avonds rijden de bussen op de belangrijkste lijnen langer. Drie haltes verdwijnen en zeven haltes krijgen een nieuwe naam. Ook komen er flexbussen.
 • Vacature: Deskundige Jeugddienst

  di 14 nov
  Zet jij je graag in voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en jongeren in onze gemeente? En voel jij je helemaal thuis is een veelzijdige rol waarbij leiderschap, coördinatie, advisering en uitvoering samenkomen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 • Definitieve vaststelling rooilijn Drieselstraat

  ma 6 nov
  De gemeenteraad stelde op 23 oktober het plan voor de wijziging van de rooilijn van de omleidingsweg Drieselstraat definitief vast.
 • Gele palen voor flexbussen De Lijn

  Gele paal vr 3 nov
  Op verschillende plaatsen in onze gemeente duiken gele palen op. Het zijn opstapplaatsen voor de nieuwe flexbussen van De Lijn. Dat zijn de vervangers van de gekende belbussen. Het zijn dus geen klassieke halte waar een (nieuwe) lijnbus één of meerdere keren per uur stopt.
1-5 Van 5