naar inhoud

Groepsaankoop stookolietanksanering

wo 17 april 2019 om 06:00
Wil je omschakelen van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Of ben je al omgeschakeld, maar is je stookolietank nog niet gesaneerd? Doe dan mee aan de groepsactie stookolietanksanering van Veneco.

Waarom saneren?

De milieuwetgeving zegt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld, geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld moet worden door een erkend tanktechnicus. Oude stookolietanks bevatten vaak nog olieresten en kunnen roesten en doorlekken. Dit houdt een ernstig risico in voor bodem en grondwatervervuiling.

Bij de verkoop van je woning moet je daarom met een attest kunnen bewijzen dat de tank correct werd gesaneerd. Bij een niet-gesaneerde tank moet de eigenaar moet instaan voor de kosten van bodemsanering.

 

Samen saneren!

De groepsactie van Veneco loopt nog tot 31 juli. Je kan je onder of bovengrondse stookolietank laten reinigen en opvullen of laten verwijderen aan de beste voorwaarden.

Vraag je persoonlijke offerte aan via veneco.tanksaneringen.be of bel naar het gratis nummer 0800 11124.

De algemene voorwaarden voor de groepsactie vind je op de website van Veneco (www.veneco.be/nl/dienstverlening-aan-gemeenten/groepsactie-stookolietanksanering).

Nieuwsoverzicht
stookolietanksanering

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 04
Fax
09 326 92 33
e-mail
milieu@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Lees meer artikels over