naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Rij elektrisch met onze deelauto

ma 1 oktober 2018 om 06:00
Gebruik onze elektrische deelauto. Je koopt vooraf je rijcredits en gebruikt de wagen voor één uur of voor één dag.

Elektrische deelauto pal in Lochristi-centrum

Onze elektrische deelauto vind je op de hoek van Dorp-Oost (N70) en de Bosdreef. Wil je hem gebruiken? Registreer je dan op www.partago.be en koop vooraf je rijcredits via een abonnement of een prepaidformule.

Reserveer de elektrische auto via de app of website. En rij ermee wanneer en hoelang je dat wil. Voor één uur of voor één dag.

 

Goedkoop en makkelijk

Rij je niet veel, dan is autodelen goedkoper dan een eigen auto. Rij je 100 km per week met een kleine auto, dan kost het jou volgens autogids.be 0,50 euro/km aan benzine, onderhoud en verzekering.

Bij de elektrische deelauto is alles meteen inbegrepen. Je koopt vooraf je rijtegoed en je betaalt wat je rijdt, vanaf 0,20 euro/km. Via de Partago app of online op Partago.be reserveer je de wagen en open je de deuren. De elektrische auto staat 24 op 7 voor je klaar. Partago zorgt voor alles en is 24 op 7 bereikbaar.

 

Burgercoöperatie Partago

Partago is een burgercoöperatie rond schonere mobiliteit. In een coöperatie is elke gebruiker een klein stukje mede-eigenaar. Als Partago-lid koop je éénmalig twee aandelen van 250 euro. Dit is jouw engagement om coöperatief elektrisch autodelen te ondersteunen. Zo kan je mee beslissen over de werking van Partago.

Nieuwsoverzicht
Partago autodelen

Openingsuren & contact

Dienst Mobiliteit

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 70
Fax
09 326 92 33
e-mail
mobiliteit@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.