naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kies voor schone lucht, rij elektrisch

di 15 mei 2018 om 06:00
Het is zover! Vanaf eind mei kan je onze eerste elektrische deelauto gebruiken! Voor één uur of voor één dag. Kom met ons mee toasten op 27 mei.

Eerste elektrische deelauto

Vanaf eind mei zal de eerste elektrische deelauto staan blinken in het centrum van Lochristi, op de hoek van Dorp-Oost (N70) en de Bosdreef.

Wil je hem gebruiken? Registreer je dan op www.partago.be en koop vooraf je rijcredits, via een abonnement of een prepaidformule. Reserveer de elektrische auto via de app of website. En rij ermee wanneer en hoelang je dat wil. Voor één uur of voor één dag.

Breng samen met ons een toast uit op de eerste elektrische deelauto in Lochristi. Dat doen we op zondag 27 mei om 11u aan de standplaats van de auto. Mét een hapje en een drankje!

 

Schoner en zuiniger

Rij je elektrisch, dan kies je voor schonere lucht. De motor stoot geen fijn stof uit. Ook de remblokken produceren minder fijn stof, want zij worden bijna niet gebruikt. De auto remt namelijk vooral op de elektromotor.

Elektrische auto’s en de grote batterij die erin zit, zijn dus veel waard. Daarom willen we er zorgvuldig mee omgaan. Dat doen we door de auto’s te delen. We werken hiervoor samen met Partago.

 

Goedkoop en makkelijk

Rij je niet veel, dan is autodelen goedkoper dan een eigen auto. Rij 100 km per week met een kleine auto, dan kost het jou volgens autogids.be 0,50 euro/km aan benzine, onderhoud, verzekering.

Bij onze elektrische deelauto is alles meteen inbegrepen. Je koopt vooraf je rijtegoed. Je betaalt wat je rijdt, vanaf 0,20 euro/km. Via de Partago app of online op Partago.be reserveer je een elektrische auto en open je de deuren. De elektrische auto staat 24 op 7 klaar voor jou. Partago zorgt voor alles en is 24 op 7 bereikbaar.

 

Burgercoöperatie Partago

Partago is een burgercoöperatie rond schonere mobiliteit. In een coöperatie is elke gebruiker een klein stukje mede-eigenaar. Als Partago-lid koop je eenmalig twee aandelen van 250 euro. Dit is jouw engagement om coöperatief elektrisch autodelen te ondersteunen. Zo kan je mee beslissen over de werking van Partago en gaan we zorgvuldiger om met onze elektrische auto’s.

 

Meer info?

www.partago.be/lochristi 

Nieuwsoverzicht