naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opening fietsdepot Op Wielekes

vr 9 februari 2018 om 08:00
Op 1 maart opent Op Wielekes de deuren! Via ons fietsdepot kan je kinderfietsen in alle maten en kleuren ontlenen. Wordt de fiets te klein voor je kind, dan ruim je hem gewoon voor een groter model. Schenk je een kinderfietsje aan Op Wielekes, dan krijg je een gratis jaarabonnement of een waardebon

Wat?

Koop je geen nieuwe fiets voor je kind omdat het toch te snel groeit? Staat je garage vol met te kleine fietsjes in afwachting tot het volgende kind erop kan rijden? Dan hebben wij de oplossing voor je: het fietsdeelsysteem Op Wielekes! Zo heb je altijd een fiets op maat van je kind!

Mits een kleine jaarlijkse bijdrage (30 euro) kan je bij ons een kinderfiets lenen. Wordt de fiets te klein voor je kind, dan ruil je hem gewoon voor een groter model. Bij elke wissel kijken we de oude fiets na, zodat we die opnieuw in goede staat kunnen uitlenen.

 

Waar en wanneer?

Op Wielekes vind je aan de achterkant van het gemeentehuis, in één van onze garages. Ons depot is open elke eerste donderdag van de maand (vanaf maart) van 16u tot 18u.

 

Gezocht?

Heb je nog een kinderfietsje staan dat niet meer gebruikt omdat het te klein geworden is? Laat het ons dan weten via mobiliteit@lochristi.be of breng het binnen in ons fietsdepot. In ruil krijg je van ons een gratis jaarabonnement (ter waarde van 30 euro) of een geschenkbon voor Op Wielekes!

Kan je goed fietsen herstellen? Wil je meedraaien als vrijwilliger of fietshersteller in onze uitleendienst? Stuur dan snel een mailtje naar mobiliteit@lochristi.be!

 

Meer info?

www.opwielekes.be 

Nieuwsoverzicht
Op wielekes

Openingsuren & contact

Dienst Mobiliteit

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 70
Fax
09 326 92 33
e-mail
mobiliteit@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.