naar inhoud

Nieuws : Werken

 • Kasteelstraat afgesloten

  vr 7 jun
  Op 17 juni starten werken op het kruispunt Kloosterstraat – Kasteelstraat in Beervelde. De aannemer herstelt het wegdek en maakt het kruispunt toegankelijker voor mensen met een beperking en jeugd.
 • Sloop stationsgebouw Beervelde

  (c) IOED VIERSPRONG vr 7 jun
  Maandag 10 juni start de sloop van het stationsgebouw in Beervelde. Er is hinder voor fietsers en treinreizigers. Voor auto’s is er geen hinder.
 • Wegen- en rioleringswerken Lichtelarestraat  

  infiltratiebekken di 24 okt
  Van 19 augustus tot voorjaar 2025 is de Lichtelarestraat niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. De nutsmaatschappijen doen er aanpassingen aan hun netten. Daarna starten nog wegen- en rioleringswerken. Ook dan is de straat niet toegankelijk. Fietsers en voetgangers kunnen wel altijd door.
 • Fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat ma 3 apr
  We willen nieuwe fietspaden aanleggen langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. We combineren deze werken met rioleringswerken.
 • Gent op Weg: vlot voorbij de werken

  Gent op Weg: vlot voorbij de werken do 23 feb
  Er staan heel wat grote infrastructuurprojecten op stapel in het noorden van Gent, Evergem, Zelzate en Wachtebeke. Dankzij Gent op Weg ben je op de hoogte van alle verkeerssituaties om zo toch vlot op weg te zijn.
1-5 Van 5