naar inhoud

Afrit R4 Oostakker afgesloten vanaf 12 juli

ma 8 juli 2024 om 10:31
In de richting van de Zeehaven kan je de R4 in Oostakker niet verlaten van 12 tot 20 juli. Je kan omrijden door de R4 te volgen door de R4 te volgen tot aan het complex Schansakker en zo terug naar Oostakker rijden richting Merelbeke.

Agentschap Wegen en Verkeer voert asfalteringswerken uit op de rijstroken tussen het knooppunt in Destelbergen en het complex in Oostakker, in de richting van Gent-Zeehaven. Tussen vrijdag 12 juli (21u) en zaterdag 20 juli (ten laatste 9u) wordt dag en nacht gewerkt.

   

Versmalde rijstroken

Je kan de werfzone passeren via een versmalde rijstrook. Voor de veiligheid van de werfarbeiders én de weggebruikers geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u. Agentschap Wegen en Verkeer laat de snelheid actief controleren. 

   

Verschillende op- en afritten afgesloten

Tijdens de werken zijn tussen het knooppunt Destelbergen en het complex Oostakker ook nog andere op- en afritten gesloten:

  • De op- en afrit in Destelbergen richting Gent-Zeehaven worden afgesloten. Verkeer dat richting Zeehaven moet, rijdt via R4 richting Merelbeke en kan dan aan het complex Laarne terugdraaien richting Zeehaven.
  • Verkeer dat naar Destelbergen moet, kan best omrijden via E17 afrit Beervelde, de Rivierstraat (N449) richting Kalken en de Heirweg (N445) richting Destelbergen.
  • De afrit van de E17 komende van Antwerpen naar de R4 Gent-Zeehaven wordt afgesloten. Verkeer rijdt om via de R4 naar Merelbeke en keert aan het complex in Laarne.
  • De afrit van de E17 komende van Kortrijk naar de R4 wordt afgesloten. Verkeer rijdt om via de R4 naar Merelbeke en keert aan het complex in Laarne.
Nieuwsoverzicht