naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kortingsbon Fluvius voor aankoop energiezuinige toestellen

di 23 mei 2023 om 09:46
Heb je recht op het sociaal tarief voor aardgas en elektriciteit en ben je van plan een nieuwe energiezuinige wasmachine, droogkast, koelkast of diepvries aan te kopen? Dan heb je nog tot eind juni recht op een korting van 250 euro bij je aankoop.

Vanaf 1 juli verkleint de doelgroep rechthebbenden en komen personen met een verhoogde tegemoetkoming niet meer in aanmerking. Voor eind juni de kortingsbon aanvragen is dus de boodschap.

De kortingsbon is daarna nog 2 jaar geldig. De kortingsbon voor energiezuinige huishoudtoestellen moet op voorhand aangevraagd worden voor de aankoop van het toestel. Dit kan zowel online als op papier via de website van Fluvius. Hou rekening met een minimum levertermijn van twee weken. Vergeet geen recent en geldig attest ‘sociaal tarief’ toe te voegen aan de aanvraag.

Als je aan alle voorwaarden voldoet, stuurt Fluvius je per brief een gepersonaliseerde kortingsbon. Van zodra je de bon hebt ontvangen, kan je een toestel aankopen.De kortingsbon geldt voor de aankoop van een:

  • nieuwe wasmachine met het nieuwe energielabel C of beter; 
  • nieuwe droogkast met een energielabel A++ of beter; 
  • nieuwe diepvries met het nieuwe energielabel D of beter;
  • nieuwe koelkast (met of zonder vriesvak) met het nieuwe energielabel E of beter voor alle aanvragen tot en met 30 juni 2023. Voor aanvragen vanaf 1 juli 2023 wijzigt dit naar nieuwe energielabel D of beter.

Vraag je kortingsbon aan bij Fluvius

Nieuwsoverzicht
energiezuinige toestellen

Openingsuren & contact

OCMW - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8.30 tot 11.30 uur