naar inhoud

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Bel 02 572 57 57!

ma 18 mei 2020 om 10:11
De zitdagen voor het invullen van de belastingen zijn geannuleerd door FOD Financiën. De fysieke afspraken worden vervangen door een telefonisch gesprek.

Had je al een afspraak vastgelegd bij 't Fazantenhof?

Dan werd je ondertussen telefonisch gecontacteerd door FOD Financiën om een telefonische afspraak vast te leggen. Is dit niet het geval? Bel dan zelf naar 02 572 57 57.

 

Had je nog geen afspraak, maar wil je toch geholpen worden?

Dat kan! Je kan nog steeds jouw aangifte laten invullen door de experten van de FOD Financiën via een telefonische afspraak.

  • Bel naar 02 572 57 57.
  • Je krijgt een afspraak om jouw aangifte te laten invullen per telefoon.
  • Na het invullen per telefoon, ontvang je per post een document met de meegedeelde gegevens. Onderteken dit document en stuur het terug. Je zal de indiening van jouw aangifte ook kunnen afronden via Tax-on-web (MyMinfin).

 

Zelf je aangifte indienen?

Via Tax-on-web (MyMinfin): simpel en snel!

Jouw aangifte (grotendeels vooraf ingevuld) of jouw voorstel van vereenvoudigde aangifte zal beschikbaar zijn in Tax-on-web (MyMinfin) vanaf begin mei. Ga naar MyMinfin en meld je aan met itsme®, of met je identiteitskaart, de pincode en een kaartlezer (pincode vergeten of verloren?).

 

Krijg je een voorstel van vereenvoudigde aangifte?

  • Je gegevens zijn juist en volledig? Je moet niets doen. Je zal automatisch jouw aanslagbiljet (belastingberekening) ontvangen.
  • Je gegevens zijn onjuist of onvolledig? Je moet ze corrigeren. Dit kan in Tax-on-web (via MyMinfin) of via het papieren antwoordformulier.

 

Meer info?

  • Bel de FOD Financiën op 02 579 20 30 (elke werkdag van 8.30u tot 17u).
  • Afspraak maken? Bel 02 572 57 57.
Nieuwsoverzicht