naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stekelbeesfeest

wo 14 augustus 2019 om 14:36
Om het einde van de eerste zomervakantie in de vernieuwde locatie in Lobos te vieren, nodigt Stekelbees je graag uit op hun feest op woensdag 28 augustus.

Stekelbees Lobos volledig vernieuwd

Het verouderde gebouw van de buitenschoolse kinderopvang Stekelbees Lobos in de Boskapellaan werd compleet vernieuwd en uitgebreid. De oude klascontainers werden weggenomen. Het bestaande gebouw werd uitgebreid met een nieuwe linker- en een rechtervleugel, met nieuwe verwarming en muurisolatie, ledverlichting en nieuwe toiletten.

In de vernieuwde Stekelbees Lobos organiseert Landelijke Kinderopvang buitenschoolse kinderopvang voor vooral kleuters tussen 2,5 en 4 jaar.

 

Stekelbeestfeest op 28 augustus

Op woensdag 28 augustus kan je tussen 16u en 19u de vernieuwde locatie (Boskapellaan 65) komen ontdekken. Er zijn rondleidingen en voor de kinderen is er een springkasteel, een ballenbad, een blotevoetenpad en een schminkstand. Er zullen ook foto's van de voorbije vakantie worden geprojecteerd.

Als je kind nog niet naar Stekelbees komt, is dit dé ideale gelegenheid om de opvang te ontdekken en kennis te maken met de enthousiaste begeleiding en verantwoordelijken.

Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Nieuwsoverzicht
Stekelbees viert feest

Lees meer artikels over