naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zomer in de bib

di 11 juni 2019 om 09:26
Reis- of vakantieplannen? We zorgen voor zomers leesplezier, met logeertasjes, luisterboeken, dwarsliggers, e-readers en een langere uitleentermijn…

Op zoek naar een goed/ spannend boek voor in de reiskoffer?

De bib zorgt voor bladwijzers met leestips in verschillende genres. Heb je het graag spannend? We hebben een nieuwe oogst thrillers en detectives!
 

Logeertasjes

We zorgen ook deze zomer voor logeertasjes, met een gevarieerd aanbod aan prenten-, lees-, voorlees- en doeboeken. Ideaal voor wie tijdens de vakantie (klein)kinderen op bezoek heeft!

 

Luister naar boeken

Voor op de achterbank bij lange ritten naar de vakantiebestemming of dagtrip of voor gewoon lekker in de zon thuis. Van het Geluidshuis tot Nijntje en van Hugo Claus tot Sophie Kinsella. Kom onze luisterboeken ontdekken en neem ze mee naar ver weg hier vandaan en terug.

 

Vakantiepakket volwassenen

Laat je deze zomer verrassen door onze vakantiepakketten met een selectie leesvoer uit onze bibcollectie…

 

E-reader in de valies

Heb je geen plaats voor stapels boeken in je bagage? Onze e-reader met een selectie van populaire titels uit verschillende genres helpt je uit de nood. Je kan gratis e-readers uitlenen, gedurende vier weken (tijdens het schooljaar) of zes weken (tijdens de zomervakantie). Onze zeven e-readers bevatten een selectie verrassende titels en ze zijn recent aangevuld met nieuwe e-boeken.

Heb je toch liever een boek in je hand op vakantie? De bib heeft ook een collectie dwarsliggers, dit zijn boeken in zakformaat: ideaal voor in je reistas!

 

Langere uitleentermijn

Van zaterdag 15 juni t.e.m. zaterdag 17 augustus mag je alle boeken en materialen zes weken uitlenen.

 

Hoe kan je boetes vermijden?

Je kan de uitleentermijn van de ontleende materialen verlengen van thuis uit of zelfs van op jouw reisbestemming via Mijn.Bibliotheek.be of via 09 356 00 38. Een eventuele boete reken je af bij je eerstvolgende bezoek aan de bib na je verlof.

 

Inleverbus

Buiten de openingsuren van de bib kan je de ontleende materialen ook altijd deponeren in de inleverbus (achteraan de hoofdbibliotheek, aan de dienstingang)

 

Tip!

De bib sluit van zaterdagnamiddag 13 juli t.e.m. zondag 28 juli en van zaterdagnamiddag 10 augustus t.e.m. zondag 18 augustus. Dan kan je de inleverbus niet gebruiken en niet telefonisch verlengen!

Nieuwsoverzicht
Het zomert in de bib

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur