naar inhoud

Stemmen voor sierlijkste klas!

vr 17 mei 2019 om 06:00
De Lootse klassen van het vijfde leerjaar maken fleurige kunstwerken tijdens de projectweek LoS for kids in het sierteeltmuseum (13 tot 24 mei). Kom hun werken bewonderen op 25 en 26 mei en bepaal mee wie de sierlijkste klas van Lochristi wordt!

LoS for kids is een supertoffe week voor de kinderen van alle Lootse vijfde leerjaren in het LoS: Lochristi Sierteeltmuseum. We willen elk kind immers graag eens ontvangen in het LoS tijdens zijn of haar lagere schoolcarrière. Samen met de dienst Toerisme, vzw Sierteeltmuseum en enkele vrijwilligers nemen de kinderen de sierteelt grondig onder de loep zodat ze in een mum van tijd echte specialisten worden. Elke klas gaat ook aan de slag om een klassikaal kunstwerk te maken met de verworven kennis.

 

Ben jij benieuwd naar het resultaat?

Kom dan langs op de site van de pastorie van Zaffelare en kom de werken bewonderen die de verschillende klassen maakten. Je kan het stemhokje induiken en stemmen op jouw favoriet. Zo bepaal je mee wie de “Sierlijkste Klas van Lochristi” wordt!

 

Randanimatie

Geniet van sfeer en gezelligheid op het zonnige terras of neem deel aan een gratis rondleiding (met gids) in het museum. Voor de kinderen is er op zaterdag en zondag een springkasteel en grime en op zondag speelt Taxi Lane om 11u een akoestisch concert.

 

Waar? LoS: Lochristi Sierteeltmuseum (Zaffelare-Dorp 83)
Wanneer? Zaterdag 25 mei: 13u-17u
                   Zondag 26 mei: 10u-17u
Prijs? Gratis

Nieuwsoverzicht
Los 4 Kids: kies de sierlijkste klas!

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 27
Fax
09 355 90 51
e-mail
cultuur@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Lees meer artikels over