naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sporten in de Lootse natuur

wo 15 mei 2019 om 06:00
Zeg nu zelf: wat is er fijner dan sporten in de vrije natuur? Als je er graag op uit trekt om te joggen, mountainbiken, outdoor fitnessen, dan kom je ook in Lochristi aan je trekken!

Loopomloop Lochristi

De loopomloop in Lochristi start en eindigt aan het openluchtsportcentrum in de Bosdreef. De loopomloop is 5,5 km lang en voor 73% onverhard. De omloop wordt bewegwijzerd met groene pijltjes.

 

Verbinding met omliggende mountainbikeparcours

Wist je dat er vanuit Lochristi verbindingstrajecten zijn naar maar liefst drie mountainbikeroutes? Deze verbindingsroutes zijn bewegwijzerd met oranje pijltjes.

  • Vanuit Lochristi (aan parking openlucht sportcentrum Bosdreef) en Beervele (Kloosterstraat): aansluiting op de mountainbikeroute van Destelbergen
  • Vanuit Zaffelare (sporthal ’t Veerleveld): aansluiting op de mountainbikeroute van Wachtebeke en Lokeren
  • Vanuit Zeveneken (aan hoek Tuinwijk – Hoekstraat): aansluiting op de mountainbikeroute van Lokeren

 

Fitpoint

Heb je het mobiele outdoor fitnesstoestel aan sporthal ’t Veerleveld al gezien? Weet je niet hoe je bepaalde oefeningen correct moet uitvoeren of hoe je de gewenste weerstand moet instellen? Geen nood: op de fitpoint zelf vind je de correcte uitleg van de verschillende oefeningen en de nodige instructies. Of gebruik de QR-code (zie bijlage) voor extra oefeningen en een instructiefilmpje.

Nieuwsoverzicht
Fitpoint Lochristi

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Kanunnik Petrus Jozef Triestlaan 19080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 26 92
Fax
09 355 62 12
e-mail
sport@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9.30 tot 12 uur

Lees meer artikels over