naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opgelet met Seniorenvoordeelkaart

di 9 april 2019 om 08:00
Via mail en (Facebook-)advertenties werden al heel wat 50-plussers warm gemaakt voor de Seniorenvoordeelkaart. Wees voorzichtig met dit aanbod, want er zijn al heel wat klachten over misleidende reclame. De gemeente werkt trouwens niet mee aan dit commerciële initiatief.

Geen medewerking van gemeente

Heel wat 50-plussers kregen een mail over de "Seniorenvoordeelkaart". Ook op Facebook verscheen er een advertentie voor deze kaart, met daarbij een foto van ons gemeentehuis. Dit is een vals bericht want de gemeente ondersteunt dit commerciële initiatief niet!

 

Misleidende reclame

De FOD Economie kreeg al verschillende klachten binnen over de Seniorenvoordeelkaart. Het gaat vooral om klachten over misleidende handelspraktijken en misleidende reclame. Laat je dus niet misleiden en ga niet in op dit aanbod.

 

Wat als je toch een kaart hebt gekocht?

  • Als je de kaart minder dan 14 dagen geleden thuis hebt ontvangen, dan kan je een beroep doen op het herroepingsrecht om je aankoop ongedaan te maken.
  • Als je de kaart al langer dan 14 dagen hebt of je hebt ze al gebruikt, dan ben je een jaar lang lid en krijg je je geld niet terug. Profiteer dus zoveel mogelijk van alle voordelen. Als je je lidmaatschap na een jaar wilt opzeggen, moet je dat doen vóór dat jaar ten einde is. Zo niet, dan ben je automatisch opnieuw voor een jaar lid.

 

Meer info?

Nieuwsoverzicht
seniorenvoordeelkaart

Openingsuren & contact

Ouderen

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 76
e-mail
ouderen@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten