naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zomer in de bib

do 21 juni 2018 om 06:00
Op zoek naar een goed boek voor in je reiskoffer? De bib zorgt voor bladwijzers met leestips in verschillende genres. Laat die zomer maar komen!

Logeertasjes

Elk tasje is gevuld met een gevarieerd aanbod aan prenten-, lees-, voorlees en doeboeken en telt maar voor één uitlening op je lenerskaart. Ideaal voor wie tijdens de vakantie (klein)kinderen op bezoek heeft!

 

Luister naar boeken

Voor op de achterbank bij lange ritten naar de vakantiebestemming of dagtrip of voor gewoon lekker in de zon thuis. Van het Geluidshuis tot Nijntje en van Hugo Claus tot Sophie Kinsella. Kom ze ontdekken en neem ze mee naar ver weg en terug.

 

Vakantiepakket volwassenen

Laat je deze zomer verrassen door onze vakantiepakketten met een selectie leesvoer uit onze bibcollectie!Heb je het graag spannend?Onze nieuwe oogst thrillers en detectives staat in de kijker. 

 

E-reader in de valies

Heb je geen plaats voor stapels boeken in je bagage? De e-reader van de bib met een selectie van populaire titels uit verschillende genres helpt je uit de nood.  In de bibliotheek kan je gratis e-readers uitlenen gedurende vier weken (tijdens het schooljaar) of zes weken (tijdens de zomervakantie). De 7 e-readers bevatten een selectie verrassende titels en ze zijn recent aangevuld met nieuwe e-boeken.

 

Dwarsliggers

Heb je toch liever een boek in je hand op vakantie? We hebben ook een collectie Dwarsliggers. Dat zijn boeken in zakformaat: ideaal voor in je reistas!

 

Langere uitleentermijn

Van vrijdag 15 juni tot woensdag 15 augustus geldt er een uitleenperiode van 6 weken.

 

Hoe kan je boetes vermijden?

Je kan de uitleentermijn van de ontleende materialen verlengen van thuis uit of zelfs van op jouw reisbestemming via Mijn.Bibliotheek.be of via 09 356 00 38. Een eventuele boete reken je af bij je eerstvolgende bezoek aan de bib na je verlof.

 

Inleverbus

Buiten de openingsuren van de bib kan je de ontleende materialen ook altijd deponeren in de inleverbus (achteraan de hoofdbibliotheek, aan de dienstingang)

 

Opgelet

De bib sluit van zaterdagnamiddag 14 juli t.e.m. zondag 29 juli en van zaterdagnamiddag 11 augustus t.e.m. zondag 19 augustus.
Tijdens deze periode kan je ook de inleverbus niet gebruiken of  telefonisch verlengen.

Nieuwsoverzicht
Zomer in de bib

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 19 uur

Lees meer artikels over