naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Teken de petitie #bibvooriedereen!

vr 16 maart 2018 om 08:48
Vind jij ook dat de bibliotheek een basisdienst is waar iedereen recht op heeft? En vind je het belangrijk dat jouw gemeentebestuur in 2019 blijft investeren in jouw bibliotheek? Onderteken dan het bibliotheekcharter!

Een bibliotheek voor iedereen!

Vind jij de bibliotheek een basisdienst waar elke burger recht op heeft? Vanzelfsprekend is dat niet meer. Sinds 2016 zijn steden en gemeenten niet meer verplicht om een bibliotheek te hebben. Ze bepalen nu zelf of een bibliotheek nodig is en welke werking zij moet uitbouwen. De voorbije jaren werd op vele plekken in Vlaanderen al bespaard op collectie, personeel en werking. Maar gelukkig niet in Lochristi!

 

Laat je horen en teken nu het charter!

Vind jij dat iedereen toegang moet hebben tot de diensten die de bib aanbiedt en ontwikkelt? Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe gemeentebestuur in 2019 blijft investeren in onze bib?

Onderteken dan het bibliotheekcharter op www.bibvooriedereen.be! Geef mee het signaal aan elk (toekomstig) gemeentebestuur: de bib, daar geven we om, die laten we niet los. En draag zo bij aan een warme en duurzame samenleving met oog voor kennis, innovatie en ontmoeting. Een samenleving waarin plaats is voor iedereen!

Nieuwsoverzicht
Bib voor iedereen

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 19 uur

Lees meer artikels over