naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zomerkampen

vr 8 maart 2019 om 06:00
De sport- en jeugddienst werkten opnieuw een programma uit voor een speelse en sportieve zomer. Voor kinderen, geboren tussen 2003 en 2015, zijn 1.900 plaatsen beschikbaar. We werken samen met lokale verenigingen en garanderen daarbij een kwaliteitsvolle organisatie tegen een betaalbare prijs.

Jouw kind kreeg ondertussen via de kleuterklas of lagere school onze brochure Zomerkampen 2019 mee. De tieners bezorgen we een aparte brochure via de post. In die brochures vind je een handig overzicht van alle kampen die je ofwel onderling, ofwel met speelplein Joepla kan combineren. Combinaties met de Landelijke Kinderopvang vzw maken het plaatje compleet. Lees de brochure ook eens na op www.jeugdlochristi.be/zomerkampen

 

Inschrijven?

 • Inschrijven voor kampen van 1 juli t.e.m. 5 juli: vanaf zaterdag 16 maart, 8.30u.
 • Inschrijven voor kampen van 8 juli t.e.m. 2 augustus: vanaf zaterdag 16 maart, 13u.
 • Inschrijven voor kampen van 5 augustus t.e.m. 16 augustus: vanaf zaterdag 23 maart, 8.30u.
 • Inschrijven voor kampen van 19 augustus t.e.m. 29 augustus: vanaf zaterdag 23 maart, 13u.

Je kan gelijktijdig zomerkampen van zowel de jeugd- als sportdienst boeken. Bekijk zeker de inschrijfprocedures van de verschillende diensten in de brochure Zomerkampen 2019 zodat je inschrijving vlot verloopt.

Door het grote aantal inschrijvingen voor de jeugd- en sportkampen kan je even in een digitale wachtrij geplaatst worden.

 

Online inschrijven

Surf naar www.lochristi.be/activiteiten en maak éénmaal een persoonlijke login aan. Met die login kan je inschrijven voor tal van activiteiten. Bij een verhuis moet je wel zelf je adresgegevens aanpassen in je profiel.

 

Tips voor een vlotte inschrijving:

 • Heb je nog geen login? Maak die dan vooraf aan. Zo bespaar je kostbare tijd op de dag van de inschrijving!
 • Meld je in de loop van de week vóór de inschrijving al eens aan. Zo voorkom je dat je op het moment van de inschrijving moet vaststellen dat je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent.
 • Wil je vooraf eens testen hoe het werkt? Schrijf je dan in op onze ***testactiviteit*** om de procedure al eens te overlopen.
 • Gebruik bij voorkeur een vaste internetverbinding. Een draadloze (wifi)verbinding kan soms wegvallen waardoor je opnieuw moet inloggen.
 • Doorloop tijdens de online inschrijving de volledige procedure (dus t.e.m. ‘Klik hier om inschrijving(en) te bevestigen'. Van zodra je op deze knop klikt is je inschrijving definitief.). Je ontvangt vervolgens onmiddellijk een bevestigingsmail. Heb je die bevestigingsmail niet ontvangen, dan is er ergens iets misgelopen bij je inschrijving. Neem onmiddellijk contact op met de betreffende vrijetijdsdienst.

 

Veelgestelde vragen:

 • Ik kan me niet registreren en krijg als opmerking: Dit profiel kan niet worden opgeslagen omdat het reeds bestaat.
  Dat wil zeggen dat je al in het systeem zit. Neem hiervoor contact op met de betreffende dienst. Zij kunnen jou een gebruikersnaam (door jou gekozen) en wachtwoord (nadien door jou te veranderen) geven. Met die gegevens kan je je dan opnieuw aanmelden en eventueel jouw gegevens zelf nog aanvullen.
 • Ik ben al geregistreerd, maar kan mijn kind(eren) niet koppelen aan mijn profiel.
  Jouw kind zit al in het systeem. Neem hiervoor contact op met de betreffende dienst die de koppeling van jouw kind aan jouw profiel kan doen.
 • Ik ben mijn wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.
  Klik dan op: Wachtwoord/gebruikersnaam vergeten? en vraag toegang tot jouw account via jouw gebruikersnaam of e-mailadres. Opgelet, de mail die je daarvoor nodig hebt, kan even op zich laten wachten. Lukt dit toch niet, neem dan contact op met de betreffende dienst.
 • Straks start het inschrijfmoment en ik heb al op de gewenste activiteit geklikt maar de knop ‘inschrijven’ is nog niet zichtbaar.
  De knop ‘inschrijven’ verschijnt pas op het eigenlijke inschrijfmoment.
Nieuwsoverzicht
Zomersportkampen

Openingsuren & contact

Sportraad

Lees meer artikels over