naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laat je fiets gratis registreren!

wo 11 september 2019 om 14:30
Op woensdag 18 september organiseren we een gratis fietsregistratie van 13u tot 16u op de parking achter het gemeentehuis. Laat jouw rijksregisternummer via een speciale antidiefstalsticker op je fiets bevestigen. Dat schrikt fietsdieven af.

Tijdens onze gratis fietsregistratie plaatsen we je rijksregisternummer met een speciale, moeilijk te verwijderen sticker op het frame van je fiets. Zo is het duidelijk dat jij de eigenaar bent. Fietsdieven kunnen een geregistreerde fiets minder makkelijk doorverkopen.

Vinden we je gestolen fiets terug, dan kunnen we jou makkelijk opsporen als eigenaar dankzij het rijksregisternummer. En jij kan ook makkelijk bewijzen dat je de rechtmatige eigenaar bent. Doe trouwens altijd aangifte van de diefstal; dat snel en makkelijk online!

 

Fiets op slot, altijd en overal!

  • Gebruik altijd twee verschillende sloten. Combineer een ringslot met een beugel- of kettingslot. Vermijd cijfersloten.
  • Maak je fiets met het kader en (indien mogelijk) het voorwiel altijd vast aan een vast voorwerp, ook al laat je hem maar eventjes alleen staan.
  • Fietsen die in een garage, op een binnenplaats of in een gemeenschappelijke ruimte staan, kunnen ook gestolen worden. Maak je fiets daarom ook binnen vast aan
  • Laat niets achter in je fietstassen of op de bagagedrager. Verwijder je fietspomp, fietscomputer, afneembare verlichting, drinkbus ...
  • Maak zo veel mogelijk gebruik van de fietsenstallingen.
Nieuwsoverzicht
Fietsregistratie

Openingsuren & contact

Dienst Mobiliteit

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 70
Fax
09 326 92 33
e-mail
mobiliteit@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Lees meer artikels over