naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Paassportkampen voor kleuters en lagere schoolkinderen

wo 13 februari 2019 om 06:00
Tijdens de paasvakantie kan je bij de sportdienst opnieuw terecht voor tal van coole sportkampen. Inschrijven kan vanaf 16 februari.

Het overzicht van de kampen vind je hier!

 

Inschrijvingen

Ben je niet-inwoner van Lochristi maar gaat je kind in Lochristi naar school? Dan kan je tegelijk met de inwoners van Lochristi inschrijven! Hiervoor moet je wel vooraf (uiterlijk tegen 14 februari, nadien worden geen aanpassingen meer gedaan!) contact opnemen met de sportdienst via sport@lochristi.be zodat de sportdienst het mogelijk kan maken dat je op zaterdag 16 februari je kind(eren) wel online kan inschrijven!

 

Inwoners én niet inwoners van Lochristi die in Lochristi naar school gaan:

  • Online inschrijven kan vanaf zaterdag 16 februari 8.30u via www.lochristi.be/activiteiten 
  • Vanaf maandag 18 februari 8.30u kan je ook telefonisch of op de sportdienst inschrijven, als er nog plaatsen vrij zijn.

 

Niet-inwoners van Lochristi:

  • Inschrijven kan vanaf woensdag 20 februari 8.30u zowel via www.lochristi.be/activiteiten telefonisch als op de sportdienst als er nog plaatsen vrij zijn.

Na inschrijving ontvang je via mail een factuur. Alle praktische info over deze activiteiten (busregeling, benodigdheden, afspraken, annulatievoorwaarden,…) vind je op www.lochristi.be/activiteiten bij de betreffende activiteit.

 

Geen internet?

Heb je geen internet? Lukt het niet om je login aan te maken of heb je een vraag over de inschrijvingsprocedure? Contacteer dan vooraf de sportdienst via 09 355 26 92.

 

Uitzonderingen?

Is je kind te jong/oud voor de leeftijdscategorie van een sportactiviteit, maar wil je het toch inschrijven? Contacteer ons dan vooraf. Online inschrijven is dan niet mogelijk. Elke aanvraag bekijken we apart.

 

Uiterste betaaldatum?

Je moet jouw sportkamp uiterlijk betalen op 22 maart, zo niet schrappen we jouw inschrijving en spreken we de wachtlijst aan.

 

Heb je het financieel moeilijk?

I.s.m. het Sociaal Huis & de mutualiteiten hanteren we een sociaal tarief voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben of een verhoogde tegemoetkoming krijgen van de mutualiteit. Aan dit tarief zijn specifieke voorwaarden verbonden. We bekijken elke aanvraag individueel. Meer info over de toekenning vind je op www.lochristi.be/activiteiten

 

Opvang?

Er is voor- en na-opvang voorzien i.s.m. met de Landelijke Kinderopvang VZW in de refter van de gemeentelijke basisschool Lochristi. Hiervoor moet je wel afzonderlijk inschrijven. Online inschrijven kan vanaf maandag 11 maart om 20u. Nieuwe gebruikers moeten zich eerst registreren via www.landelijkekinderopvang.be (online reserveren).

 

Busvervoer?

Tijdens de sportkampen is er vóór en na de activiteit gratis busvervoer vanuit de deelgemeenten. De uurregeling vind je op www.lochristi.be/activiteiten bij de betreffende activiteit.

 

Verzekering?

Elke deelnemer binnen de vermelde leeftijdscategorie is verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen tijdens de activiteiten.

Nieuwsoverzicht
Paassportkampen

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Kanunnik Petrus Jozef Triestlaan 19080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 26 92
Fax
09 355 62 12
e-mail
sport@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 22.30 uur

Lees meer artikels over