naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ontbijten voor het goede doel

do 21 maart 2024 om 10:04
Op zondagen 5 en 12 mei kan je voor de allerlaatste keer genieten van de OCMW-ontbijtbuffetten zoals we die al jaren kennen. 

De moederdagontbijten van het OCMW waren jarenlang een vaste waarde in mei. Samen met je geliefden kon je heerlijk ontbijten én steunde je een goed doel. De opbrengst van deze ontbijten gaat namelijk naar het Surplusfonds van de sociale dienst. Hiermee bezorgt het OCMW haar cliënten en hun kinderen een extraatje voor Sinterklaas en de eindejaarsfeesten.

De ontbijten vinden plaats op zondag 5 mei en zondag 12 mei (Moederdag) in het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof (Bosdreef 5C, Lochristi). Iedereen krijgt een uur om zijn buikje rond te eten en de dag goed te starten. Je kan kiezen uit vijf shiften om aan te schuiven: 8u, 8.30u, 9u, 9.30u of 10u.

Inschrijven

Voor het ontbijtbuffet van 5 mei kan je inschrijven tot en met 22 april. Voor het ontbijtbuffet van 12 mei (Moederdag) kan je inschrijven tot en met 28 april.

Kaarten

Je kan je kaarten kopen aan de balie van het Sociaal Huis (Bosdreef 5A). Betalen kan met cash of met Payconic.

Kaarten kosten:

  • Volwassenen: 20 euro
  • Kinderen vanaf 6 jaar: 12 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis

Laatste keer in huidige vorm

Het woonzorgcentrum Sint-Pieter dat de catering verzorgde en het lokaal dienstencentrum 't Fazantenhof dat de locatie voorzag, gaan op 1 januari 2025 op in De Zorgband Leie & Schelde. Hoe de toekomst er uit zal zien voor de moederdagontbijten is nog onduidelijk. Daarom zijn dit de laatste ontbijtbuffetten in de huidige vorm. 

Nieuwsoverzicht
Kinderen schuiven aan aan het ontbijtbuffet

Openingsuren & contact

OCMW - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8.30 tot 11.30 uur