naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lochristi lanceert de Lochristi-bon

vr 8 juli 2022 om 12:27
Lokaal bestuur Lochristi lanceert de Lochristi-bon. Met deze cadeaubon kan je bij de deelnemende lokale handelaren terecht.

In maart 2020 lanceerde we de Loco-bon om de lokale handelaars te steunen tijdens de eerste lockdown. Met deze bon kon iedere inwoner van Lochristi een bepaald budget spenderen bij de lokale handelaars. Dit was, zowel voor de handelaars als voor de inwoners, een zeer positieve ervaring. Daarom beslisten we om de inwoners de mogelijkheid te geven deze bon voortaan ook als geschenk aan te bieden aan hun vrienden, familie of collega’s om het lokaal aankopen te stimuleren.

Hoe werkt de bon?

De bon kan aangekocht worden op de website van Kivalo. Je kiest een bedrag naar keuze en betaalt. Vervolgens ontvang je de cadeaubon direct in je mailbox. Laat de bon bij één van de deelnemende handelaars scannen vanaf je smartphone. Het bedrag kan je geheel of gedeeltelijk besteden bij de geregistreerde deelnemende handelaars in Lochristi.

Handelaren registreren de bon bij betaling door de QR-code te scannen met een app op de smartphone of door de  unieke code in te geven op het webplatform. Ten laatste een week na het registreren ontvangt de handelaar automatisch het geld op zijn rekening.

Oproep

We zijn op zoek naar handelaren die samen met ons dit initiatief willen steunen. Het is volledig gratis voor handelaren om gebruik te maken van dit platform.

Wil je graag deelnemen met je handelszaak?
Neem dan een kijkje op onze pagina Lochristi-bon handelaren. Daar vertellen we hoe het werkt en hoe je kan aanmelden.

Nieuwsoverzicht
Logo Lochristi-bon

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Tel.
09 326 88 00
e-mail
lokale.economie@lochristi.be

De gemeentediensten zijn open op afspraak.