naar inhoud

Damoi Kwaï

Ons onderricht schenkt aan allen, op om het even welke leeftijd, snelheid, veiligheid, een voortreffelijke coördinatie van reflexbewegingen en reacties, zelfvertrouwen en de uitschakeling van het minderwaardigheidscomplex!

 

Ju-Taï Jitsu

Letterlijk betekent dit "zachte kunst" of "de kunst van het meegeven". Het is dus een soortnaam, waaronder verschillende Oosterse gevechts -en afweertechnieken, bijna altijd zonder wapens, worden begrepen. Eindelijk gaat het om een techniek, gepaard aan lenigheid en evenwicht, waarbij men gebruik maakt van de kracht van de tegenstander. Ju Taï Jitsu is als het ware een sport voor mensen van 7 tot 77 jaar en meer. Het is zeker aan te raden, maar geen noodzaak, er vroeg mee te starten. Al was het maar om in de geest te zitten en om de dagelijkse stress alsook de agressiviteit af te remmen, m.a.w. "mens sana in corpore sano" (een gezonde geest in een gezond lichaam) komt hier zeker tot zijn recht.

 

Info

Trainingen op dinsdag van 19.30u tot 21.30u en zaterdag van 9u tot 11u in de gemeentelijke Sporthal 'T Veerleveld (Kan.P.J. Triestlaan 1).

Contactgegevens

adres
Kan.P.J. Triestlaan 19080 Lochristi
tel.
09 355 85 38
gsm
0475 34 48 56
e-mail
e-mail
website
website

Voorzitter

naam
Guy De Waële
tel.
0475 34 48 56
e-mail
e-mail