naar inhoud

KLJ Beervelde

Wie zijn we?

KLJ, voluit Katholieke Landelijke Jeugd, staat ook wel voor Knotsgekke , Leuke, Jeugdige bende!

Met KLJ Beervelde richten wij ons tot jongeren van 15 en ouder. Onze werking is een unieke mix van jong en oud, waarbij de groepsgeest primeert. We organiseren in de loop van het werkjaar tal van activiteiten: bowling, swingpaleis, karten, dropping, casino avond, paintball, quiz, cinema avond…. Voor elk wat wils! Onze activiteiten gaan om de 2 weken door op vrijdagavond van 20u tot 23u.

Ook ons feestweekend, dat steeds plaatsvindt het 1e weekend van oktober, is één van de hoogtepunten van het jaar!

In de zomervakantie zitten we ook niet stil. We gaan naar jaarlijkse gewoonte een weekje op kamp. Hiervoor zoeken we telkens een mooie kampplaats uit. Om de vier jaar gaan we op buitenlands kamp. Iedere zondag van de zomervakantie hebben we de handen vol met onze sportwerking. Dan trekken we naar een sportfeest in Oost-Vlaanderen om het op te nemen tegen andere KLJ-afdelingen in de verschillende KLJ -disciplines (vendelen, wimpelen, dansen, touwtrekken, piramide bouwen en atletiek).

Om op de hoogte te blijven van onze maandelijkse activiteiten raden wij jullie onze website aan: http://www.kljbeervelde.be/ Jullie kunnen ons ook volgen op facebook!

Contactgegevens

adres
Kloosterstraat 279080 Beervelde
tel.
0479113774
gsm
0497439935
e-mail
e-mail
website
website
Foto Groepsfoto Kamp 2020

Categorie