naar inhoud

Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen

De Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen voert de actieve muziekbeleving in groep hoog in het vaandel. Iedere vrijdagavond komt de harmonie samen in het lokaal aan de Koning Boudewijnlaan om te repeteren. In een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer wordt gewerkt om de in te studeren werken op een kwalitatief hoog niveau voor het publiek te kunnen brengen.

De harmonie streeft naar een gevarieerd aanbod aan muziekstijlen. Stapmarsen voor de wandelconcerten en daarnaast klassieke werken afgewisseld met dansmuziek, pop, jazz en speciaal voor harmonieën geschreven orkestwerken.

Elk jaar brengt de harmonie een lenteconcert in maart en een themaconcert in oktober. Daarnaast luistert de harmonie op de gemeente en daarbuiten heel wat kermissen en feesten op. Op die manier is de harmonie en ambassadeur voor de gemeente in binnen- en buitenland. Zo treedt de harmonie om de 2 jaar op tijdens de Schützfeste in Hannover en is de harmonie reeds meer dan 25 jaar verbroederd met het musikverein FROHSINN uit Mimbach (Duitsland)

Contactgegevens

adres
Boskapellaan 799080 Lochristi
tel.
09 355 12 13
gsm
0495 35 69 90
e-mail
e-mail
website
website

Secretaris

naam
Josefien Van Laere
adres
Zevenekendorp 749080 Lochristi
tel.
0475 29 41 09
e-mail
e-mail
Foto WIK in acties op hun herfstconcert

Categorie