naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bib even dicht voor overschakeling naar nieuw Vlaams uitleensysteem

ma 16 september 2019 om 16:11
We schakelen over van een provinciaal naar een Vlaams bibliotheeksysteem. Hiervoor sluit de bib van 30 september tot ten laatste 12 oktober. In die periode verlengen we de uitleentermijn naar zes weken.

Eén centraal uitleensysteem in heel Vlaanderen

Tot nu toe werken bibliotheken per provincie met een eigen uitleensysteem. Bedoeling is om alle bibliotheken aan te sluiten op een nieuw Eengemaakt Bibliotheeksysteem (EBS). Binnen de drie jaar sluiten de openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel aan op dit nieuwe systeem. Dat gebeurt in golven van telkens ongeveer een half jaar per provincie. Nu is het de beurt aan de 57 bibliotheken in Oost-Vlaanderen.

 

Even dicht

De omschakeling van het provinciale naar het Vlaamse systeem vergt tijd. Het moet intensief worden getest. Daarom gaat onze bib, net als alle andere bibliotheken in Oost-Vlaanderen, eventjes dicht van 30 september tot ten laatste 12 oktober. Hou onze website en sociale media in de gaten om te weten wanneer we toch vroeger terug open gaan.

 

Langere uitleentermijn

Tot na de heropening blijft de uitleenregeling van de zomervakantie gelden. Je kan dus alle materialen gedurende zes weken uitlenen.

Tijdens de sluitingsperiode zal je wel geen gebruik kunnen maken van de inleverbus, telefonisch verlengen en MijnBibliotheek.

Nieuwsoverzicht
bib even dicht

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 19 uur

Lees meer artikels over