naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vul de batterij en rij elektrisch!

vr 19 januari 2018 om 08:00
Wil je ook dat we in Lochristi starten met elektrisch autodelen? Vul dan eerst de fictieve batterij met een klein of groot abonnement. Is de batterij vol? Dan kunnen we de elektrische auto’s starten én delen!

Volle batterij = 8 streepjes

We zoeken gebruikers die de fictieve batterij van onze elektrische deelwagens willen vullen met abonnementen. Een klein abonnement vult de batterij met 1 streepje, een groot met 2 streepjes. Is de batterij vol? Dan kunnen we de elektrische auto’s in Lochristi laten starten én delen!

 

Klein en groot abonnement

We werken samen met de gebruikerscoöperatie Partago om 100% elektrische deelauto’s naar Lochristi te krijgen. Je kan ons helpen door nu al een klein of groot Partago-abonnement te reserveren (*).

 • Klein abonnement (= 1 streepje van onze batterij)
  1.900 credits/maand
  Goed voor 1 tot 2 ritten/week
  0,05 euro/credit of 3 euro/u en 0,25 euro/km

 • Groot abonnement (= 2 streepjes van onze batterij)
  4.200 credits/maand
  Goed voor 3 tot 4 ritten/week
  0,036 euro/credit of 2,14 euro/u en 0,18 euro/km

(*) Enkel als we voldoende reservaties van abonnementen hebben om de fictieve batterij van 8 streepjes te vullen, starten we met elektrisch autodelen in Lochristi. De betaling van jouw abonnement begint pas te lopen wanneer de Partago-auto in Lochristi klaar staat!

 

Hoe werkt elektrisch autodelen?

Met een Partago-abonnement krijg je elke maand een vaste hoeveelheid credits. Met die credits kan je elektrisch rijden. Je reserveert je auto online of via de app. Met jouw smartphone kan je de deuren openen. Bij elke rit betaal je dan de tijd en verbruikte energie met de credits van je abonnement.

Jouw credits niet opgebruikt? Geen probleem! Je neemt ze gewoon mee naar de volgende maand. Zo kan je credits opsparen, als je eens een kalme maand hebt en je de elektrische wagen minder nodig hebt.

 

Waarom een elektrische auto delen?

 • Gezonder voor jou en het milieu
  De 100% elektrische wagens van Partago stoten geen vervuilende gassen uit. Ze zijn dus beter voor de lucht en jouw longen.

 • Goedkoper
  Je hoeft je niets aan te trekken van onderhoud, van verzekering, van keuring. Je betaalt enkel voor het gebruik van de elektrische wagen zelf.

 • Volledig op jouw maat
  Je kan een elektrische auto gebruiken wanneer en hoelang jij dat wilt. Voor één uur of voor één dag.

 

Meer info?

www.partago.be/lochristi 

Nieuwsoverzicht
Elektrisch autodelen

Openingsuren & contact

Duurzaamheid

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Tel.
09 326 88 24
e-mail
duurzaamheid@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur