naar inhoud

Nieuws : Werken

 • Stationsstraat gedeeltelijk afgesloten

  stationsstraat vr 10 feb
  Van 13 t.e.m. 20 februari en van 20 maart t.e.m. 7 april is de Stationsstraat afgesloten voor autoverkeer tussen Nieuwstraat en Sint-Baafsdreef. Er is een omleiding.
 • Aanleg fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat vr 27 jan
  In 2020 leggen we nieuwe fietspaden aan langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. Daarnaast zullen we ook rioleringswerken uitvoeren.
 • Aanleg fietspaden Pauwstraat

  pauwstraat (kruispunt met poelinkstraat) do 5 jan
  In het najaar 2017 leggen we nieuwe fietspaden aan in de Pauwstraat tussen Tomboslaan en Beerveldse Baan. Daarnaast wordt de rijbaan smaller en vergroot de zone 50 km/u. De Pauwstraat zal afgesloten zijn voor alle verkeer.
 • Aanleg fietspad langs spoorlijn tussen Pensionaatstraat en Burgstraat (Destelbergen)

  fietspad spoorlijn fase 3 do 5 jan
  Van 9 januari tot eind februari legt de provincie Oost-Vlaanderen een fietspad aan langs de spoorlijn tussen Pensionaatstraat en Burgstraat (Destelbergen). Hiervoor wordt de overweg tweemaal tijdelijk afgesloten.
 • Asfalteringswerken Tollekenswegel

  tollekeswegel wo 4 jan
  In maart vernieuwen we het wegdek van de Tollekenswegel. De Tollekenswegel zal afgesloten zijn voor alle verkeer.
 • Wegen- en rioleringswerken Kapelleken, School- en Dorpsstraat

  Kapelleken, School- en Dorpsstraat di 3 jan
  In 2017-‘18 laten we laten we een gescheiden riolering aanleggen in Kapelleken, School- en Dorpsstraat. Er komen ook fietspaden en twee verkeersplateau’s.
 • Nieuw multifunctioneel en compact Uyttenhove

  nieuw ontwerp uyttenhove ma 19 dec
  We dienen nog vóór het einde van het jaar de bouwaanvraag in voor een nieuw multifunctioneel ontmoetingscentrum (8,3 miljoen euro) met een sporthal en feest- en cultuurzaal. De gemeenteraad van december keurde het voorontwerp goed. Het huidige Uyttenhove blijft gesloten.
 • Herinrichting Schoolstraat

  Werken aan de Schoolstraat do 15 dec
  Van 9 januari tot midden maart leggen we in de Schoolstraat bredere voetpaden, meer parkeerplaatsen en een extra zebrapad aan. Tijdens de werken is de Schoolstraat afgesloten voor verkeer. Na de werken stellen we in de Schoolstraat eenrichtingsverkeer in.
 • Heraanleg fietspad Kloosterstraat

  kloosterstraat di 8 nov
  Van 14 november tot 23 december vernieuwen we het fietspad in de Kloosterstraat tussen Parochiedreef en Kasteelstraat en plaatsen we aangepast straatmeubilair voor een veilige schoolomgeving. Begin maart wordt de rode asfalt gegoten. Tot dan is de Kloosterstraat afgesloten voor doorgaand verkeer.
 • Wegen- en rioleringswerken Persijzer-, Leemstraat en (deel) Oude Veldstraat

  persijzer-leemstraat do 6 okt
  Nog tot april 2018 leggen we een gescheiden riolering aan in de Persijzerstraat, Leemstraat en op een drietal plaatsen in Oude Veldstraat. Het wegdek wordt vernieuwd en verkeersveiliger, met enkelrichtingsfietspaden, een middeneiland, rijbaanvernauwingen en verkeersplateau’s.
 • Nieuwe Lodejo

  Nieuwe Lodejo ma 26 sep
  In 2017-’18 wordt jeugdhuis Lodejo afgebroken en vervangen door een multifunctionele nieuwbouw. Op de gelijkvloerse verdieping komen een cultuur- en fuifzaal voor max. 750 pers. en de bureaus van jeugdhuis Lodejo. De historische voorgevel wordt heropgebouwd.
 • Uyttenhove gesloten

  uyttenhove do 10 mrt
  Het huidige Uyttenhove kan niet meer gehuurd worden voor evenementen en fuiven. We bieden enkele alternatieven aan en een financiële tussenkomst voor verenigingen die Uyttenhove sinds 1 januari 2013 minstens eenmaal huurden.
 • Uitbreiding sporthal Zaffelare

  sporthal Zaffelare do 26 nov
  De sporthal wordt uitgebreid met een tatamizaal voor gevechtssporten, een polyvalente zaal/klaslokaal, een vergaderzaal en een vernieuwde inkomhal. Het nieuwe gedeelte krijgt een groendak. Ook de buitenomgeving en parking worden opnieuw aangelegd.
1-13 Van 13