naar inhoud

Nieuws : Werken

 • Herstelling verzakking Koning-Albertlaan (vlakbij kruispunt met N70)

  koning-albertlaan (kruispunt met n70) vr 24 mrt
  Van maandag 27 maart t.e.m. vrijdag 31 maart laten we een verzakking herstellen in de Koning-Albertlaan, vlakbij het kruispunt met de N70. Tijdens de werken geldt er eenrichtingsverkeer in de Koning-Albertlaan tussen Koning-Boudewijnlaan en de N70. Er is een omleiding via de Schoolstraat.
 • Stationsstraat weekje gedeeltelijk afgesloten

  stationsstraat do 23 mrt
  Van 27 t.e.m. 31 maart is de Stationsstraat afgesloten voor autoverkeer tussen Nieuwstraat en Sint-Baafsdreef. Er is een omleiding.
 • Smalle Heerweg 1,5 maand gedeeltelijk afgesloten

  smalle heerweg (aansluiting verkaveling) do 23 feb
  Van 6 maart tot ten laatste 18 april wordt een verkeersplateau aangelegd in de Smalle Heerweg ter hoogte van een nieuwe verkaveling. Tijdens de werken is de Smalle Heerweg afgesloten tussen Paling- en Braamstraat. Enkele bushaltes worden tijdelijk niet bediend. Er is een omleiding.
 • Aanleg voetweg 100 (Kloosterstraat-Magretstraat)

  voetweg 100 di 21 feb
  In 2017 willen we een verharde voetweg aanleggen tussen Kloosterstraat en Magretstraat. De verharding van voetweg 100 is een deel van ons plan om trage wegen in stand te houden.
 • Asfalteringswerken Tollekenswegel

  tollekeswegel di 21 feb
  Vanaf 1 maart vernieuwen we het wegdek van de Tollekenswegel. De Tollekenswegel zal afgesloten zijn voor alle verkeer. De werken zullen twee maanden duren.
 • Aanleg fietspaden en riolering N449

  slagmanstraat vr 27 jan
  In 2020 leggen we nieuwe fietspaden aan langs de N449 tussen het kruispunt Lozen Boer en de grens met Wachtebeke. Daarnaast zullen we ook rioleringswerken uitvoeren.
 • Aanleg fietspaden Pauwstraat

  pauwstraat (kruispunt met poelinkstraat) do 5 jan
  In het najaar 2017 leggen we nieuwe fietspaden aan in de Pauwstraat tussen Tomboslaan en Beerveldse Baan. Daarnaast wordt de rijbaan smaller en vergroot de zone 50 km/u. De Pauwstraat zal afgesloten zijn voor alle verkeer.
 • Wegen- en rioleringswerken Kapelleken, School- en Dorpsstraat

  Kapelleken, School- en Dorpsstraat di 3 jan
  In 2017-‘18 laten we laten we een gescheiden riolering aanleggen in Kapelleken, School- en Dorpsstraat. Er komen ook fietspaden en twee verkeersplateau’s.
 • Nieuw multifunctioneel en compact Uyttenhove

  nieuw ontwerp uyttenhove ma 19 dec
  We dienen nog vóór het einde van het jaar de bouwaanvraag in voor een nieuw multifunctioneel ontmoetingscentrum (8,3 miljoen euro) met een sporthal en feest- en cultuurzaal. De gemeenteraad van december keurde het voorontwerp goed. Het huidige Uyttenhove blijft gesloten.
 • Wegen- en rioleringswerken Persijzer-, Leemstraat en (deel) Oude Veldstraat

  persijzer-leemstraat do 6 okt
  Nog tot april 2018 leggen we een gescheiden riolering aan in de Persijzerstraat, Leemstraat en op een drietal plaatsen in Oude Veldstraat. Het wegdek wordt vernieuwd en verkeersveiliger, met enkelrichtingsfietspaden, een middeneiland, rijbaanvernauwingen en verkeersplateau’s.
 • Nieuwe Lodejo

  Nieuwe Lodejo ma 26 sep
  In 2017-’18 wordt jeugdhuis Lodejo afgebroken en vervangen door een multifunctionele nieuwbouw. Op de gelijkvloerse verdieping komen een cultuur- en fuifzaal voor max. 750 pers. en de bureaus van jeugdhuis Lodejo. De historische voorgevel wordt heropgebouwd.
 • Uyttenhove gesloten

  uyttenhove do 10 mrt
  Het huidige Uyttenhove kan niet meer gehuurd worden voor evenementen en fuiven. We bieden enkele alternatieven aan en een financiële tussenkomst voor verenigingen die Uyttenhove sinds 1 januari 2013 minstens eenmaal huurden.
 • Uitbreiding sporthal Zaffelare

  sporthal Zaffelare do 26 nov
  De sporthal wordt uitgebreid met een tatamizaal voor gevechtssporten, een polyvalente zaal/klaslokaal, een vergaderzaal en een vernieuwde inkomhal. Het nieuwe gedeelte krijgt een groendak. Ook de buitenomgeving en parking worden opnieuw aangelegd.
1-13 Van 13