naar inhoud

UYTcafé zoekt uitbater

ma 28 oktober 2019 om 09:59
Lochristi zoekt een concessionaris voor de uitbating van het nieuwe sport- en cultuurcafé UYTcafé in het gloednieuwe Uyttenhovecomplex (Zavel 7).

Het UYTcafé zal een gezellige ontmoetingsplek bieden voor jong en oud en het kloppend hart worden van het Uyttenhovecomplex waar zowel sport- en cultuurliefhebbers als toevallige passanten hun gading vinden. Genieten van een kop koffie, terwijl de kinderen turnen? Bijpraten na een boeiende voorstelling of activiteit? Of na een fietstocht in de regio even uitblazen? Het UYTcafé biedt hier een plaats voor.

De concessie (vrij van brouwerijcontract) zal worden verleend voor een periode van 6 jaar, vanaf 1 augustus 2020 (stilzwijgend verlengbaar van jaar tot jaar, en dat ten hoogste driemaal tot max. 9 jaar).

 

Profiel

  • Dynamische concessiehouder, op zelfstandige basis.
  • Liefde voor het sociaal-culturele en het sportieve en affiniteit met de lokale context is zeker een plus.
  • Voor de uitbating van het café is het belangrijk dat de concessiehouder voeling heeft met de lokale context, maar anderzijds ook kan optreden als toeristisch ambassadeur en dus de bezoekers proactief informeert over de troeven van Lochristi en omstreken.

 

Ben jij de geknipte uitbater voor ons nieuw UYTcafé?

De gunningsleidraad (incl. voorwaarden) en een voorbeeld van de concessieovereenkomst kan je onderaan deze pagina nalezen. Zijn er onduidelijkheden of heb je extra vragen? Wend je dan tot het gemeentebestuur (Dorp-West 52, 9080 Lochristi) of sophie.mingels@lochristi.be

Een verplichte infosessie met plaatsbezoek wordt gepland op dinsdag 3 december om 10u. De deadline voor het indienen van je kandidatuur is woensdag 15 januari 2020 om 9u.

 

Stand van zaken

Volg de vorderingen van de werken van het Uyttenhovecomplex via https://www.lochristi.be/nieuwsdetail/1657/nieuw-multifunctioneel-en-compact-uyttenhove

Nieuwsoverzicht
Uyttenhove ©BULK Architecten

Openingsuren & contact

Personeelsdienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 08
e-mail
personeelsdienst@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Lees meer artikels over