naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stemmen & klinken op LoS for kids!

wo 24 mei 2023 om 12:00
Breng zondag 28 mei jouw stem uit op jouw favoriete kunstwerk met een drankje in de hand en live feestmuziek door Pokerface op het zonnige terras. Zo bepaal jij mee wie de Sierlijkste klas van Lochristi wordt!

LoS for kids is een week voor de kinderen van alle Lootse 5de leerjaren in het Lochristi Sierteeltmuseum (LoS). We ontvangen elk kind graag eens in het LoS tijdens de lagere schoolcarrière. Daarom nodigen we hen daar sinds 2014 uit voor een programma op maat. De dienst Toerisme en enkele vrijwilligers nemen samen met de kinderen de sierteelt grondig onder de loep zodat ze in een mum van tijd echte specialisten worden. Elke klas gaat na het bezoek aan de slag om een klassikaal kunstwerk te maken met de verworven info.

Zondag 28 mei = stemdag

Alle resultaten stellen we tentoon op de site van het LoS op zondag 28 mei. En ook jij kan langskomen om de werken te bewonderen. Je kan die dag het stemhokje induiken en stemmen op jouw favoriet. Zo bepaal je mee wie de “Sierlijkste Klas van Lochristi” wordt en de wisselbeker mee naar huis neemt!

Je zal die dag – naast de fleurige kunstwerken – ook kunnen genieten van een hapje, drankje, randanimatie en live muziek van Pokerface!

Kom langs & ontdek!

Praktische informatie

Waar?             LoS: Lochristi Sierteeltmuseum, Zaffelare-Dorp 83

Wanneer?       Zondag 28 mei van 10u t.e.m. 17u

Toegang?       Gratis

Meer info?      toerisme@lochristi.be of 09 356 79 14

 

Nieuwsoverzicht
LoS for kids

Openingsuren & contact

Toeristische Dienst

adres
Zavel 59080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 79 14
e-mail
toerisme@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur

Lees meer artikels over