naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Joepla's Paaseierenzoektocht

ma 13 maart 2023 om 14:00
Speelplein Joepla organiseert op zaterdag 1 april Joepla’s Paaseierenzoektocht. Samen met een leuke theatervoorstelling. Inschrijven kost 5 euro per kind en is aangeraden.

Het wordt opnieuw een echte speelpleindag, zoals tijdens de zomer. De jeugddienst zorgt voor animatie, activiteiten, begeleiding, ambiance, veel eitjes en een leuke voorstelling. Komen, zoeken en vinden wordt de leuze van de dag! Tussen 15.30u en 16.20u genieten alle kinderen van poppentheater, zodat het terrein leegloopt en de paaseieren kunnen neerdwarrelen. Eindigen doen we met een spetterende zoektocht. De paaseitjes worden daarna herverdeeld, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Programma paaseierenzoektocht

Deelnemen aan de paaseierenzoektocht kost 5 euro per kind. Voorstelling, drankje, koek & paaseieren zijn inbegrepen. Je betaalt online bij inschrijven. Check zeker ook de praktische informatie voor op de dag zelf.

Wie een ingekleurde tekening meebrengt, krijgt een kleine attentie. De tekeningen kan je onderaan dit bericht downloaden. Er is een tekening voor:

Inschrijven

Speelplein Joepla vraagt om je kind(eren) vooraf in te schrijven. Inschrijven doe je online. Doe dit ten laatste op vrijdag 31 maart om 17u.  

  • Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13u.
  • Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20u.

Joepla’s Paaseierenzoektocht niet voor ouders.

Sommige animatoren en kinderen worden te terughoudend in de buurt van ouders en dat staat het spelen in de weg. Joepla voorziet genoeg animatoren.

Speelplein Joepla gaat met alle kinderen om 15.20u richting de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool. Dit is waar de voorstelling plaatsvindt. Ouders zijn welkom om aan te sluiten bij de voorstelling. Als ouders niet kunnen aansluiten, dan is dat geen probleem. Na de voorstelling gaat iedereen terug richting Joepla. Dan begint de paaseierenzoektocht.

Praktische informatie 

  • Zaterdag 1 april van 13 tot 17u.
  • Meld je kind aan tussen 13u en 13.30u. 
    Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13u. Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20u.
  • Aanmelden doe je bij de Jeugdlokalen van Orphanimo.
    Ingang langs de Koning-Boudewijnlaan. Kleuters (4-6j) links van de bib (kleuterschool). Middengroep (6-12j) rechts van de bib.
  • Neem een (duurzaam) zakje mee voor de paaseitjes van je kind(eren).

Poppentheater: ‘Lapin’

Lapin, de oude gekende paashaas, wordt op audiëntie gevraagd bij de burgemeester van het Zuid Frans dorpje Eze. De burgemeester wilt de inwoners van het dorp een cadeau geven, namelijk het grootste en mooiste paasei dat er bestaat. De wereldpers moet dat gezien hebben zodat er meer mensen naar het dorp willen komen om dit te bewonderen. Eenvoudige opdracht voor Lapin, alvast wat de grootte van het ei betreft. Maar het mooiste ei, dat wordt een uitdaging. Toeval wilt dat er zich op dat moment een eigenaardig kunstenaar in de omgeving heeft gevestigd. Krijgt hij hulp van deze kunstenaar en zal het Lapin op tijd lukken? 

Meer informatie?

De jeugddienst is telefonisch te bereiken op 09 355 65 66 of via mail op speelpleinjoepla@lochristi.be

Nieuwsoverzicht
Joepla's paaseierenzoektocht

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Koning Albertlaan 29B9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 65 66
Fax
09 326 08 62
e-mail
jeugd@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12.30 uur en 13.30 tot 18 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.

Lees meer artikels over