naar inhoud

Verbinding tot in het oneindige

wo 3 augustus 2022 om 11:02
Sinds deze week kan je op de zorg- en welzijnscampus in de Bosdreef genieten van een rustmomentje op de nieuwe ontmoetingsbank op het grasplein.

Deze bijzondere zitbank is gemaakt in de vorm van het cijfer 8. Dat is het wiskundige symbool voor oneindigheid. Met deze bank wil het lokaal bestuur Lochristi mensen in verbinding brengen.

Door de bijzondere vorm van de ontmoetingsbank kan je langs de buitenzijde plaatsnemen en de zorg- en welzijnscampus overschouwen. Wie aan de binnenzijde plaatsneemt, zet zich zo in een intiemer hoekje waarbij je naar je gesprekspartner kijkt. Op deze manier wil het lokaal dienstencentrum ontmoeting stimuleren. Dit is namelijk een van de kerntaken van het dienstencentrum ’t Fazantenhof.

Elke Lochristinaar is van harte welkom om een praatje te komen maken met bekenden of onbekenden op deze unieke ontmoetingsbank. Want rustig de tijd nemen om bij te praten doet deugd voor ieders mentale gezondheid. 

De zitbank werd ontworpen en gecreëerd door Gery De Smet. Het werk maakt deel uit van de subsidie die het dienstencentrum kreeg van het VIPA (Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden) bij de bouw van het complex.

Nieuwsoverzicht
zitbank

Openingsuren & contact

OCMW - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8.30 tot 11.30 uur en 13.30 tot 16 uur

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!