naar inhoud

Vacature: toeziener in filiaal kunstacademie (15/38)

wo 15 juni 2022 om 11:00
D1-D3

Taken: 

  • toezicht en begeleiding van leerlingen, voor, tijdens en na de lessen op maandagavond, woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag
  • verstrekken van inlichtingen
  • meehelpen bij klaarzetten en opruimen van de lokalen
  • toepassen van EHBO (eerste hulpverlening)

Profiel:

  • Je hebt een kindvriendelijke houding
  • Er zijn geen diplomavereisten.

Contract:

Voor deze deeltijdse (15/38) functie voorzien we een contract voor bepaalde duur, voor de periode van 1 september 2022 tot en met 30 juni 2023.

Loon:

Jouw brutomaandloon bedraagt min.824,47 euro en max.1283,20 euro (exclusief haard- en standplaatstoelage). Je kan binnen het hetzelfde niveau doorstromen naar hogere salarisschalen.

Overname van vorige werkervaring is mogelijk indien deze relevant is.

Extralegale voordelen: maaltijdcheques (8 euro), vakantiegeld, eindejaarstoelage, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding (0,25 euro/km).

Zeer gunstige verlofregeling: 33 vakantieverlofdagen en 14 feestdagen per jaar.

Selectieprocedure:

Je slaagt voor een selectieprocedure.

Hoe solliciteren:

Bezorg ons zo snel mogelijk je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae, via e-mail (personeelsdienst@lochristi.be) of per post (Gemeentebestuur Lochristi, tav personeelsdienst, Bosdreef 5A, 9080 Lochristi).

Bij je kandidatuur dien je uitdrukkelijk te vermelden “toeziener academie 15/38”

Meer info:

personeelsdienst@lochristi.be of 09/326 88 08

Over Lochristi

Lokaal bestuur Lochristi is een organisatie met meer dan 300 medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven voor de meer dan 22 000 inwoners van onze gemeente op mensenmaat.

Lochristi is een bloeiende en ondernemende gemeente die dicht bij haar inwoners staat, met verbondenheid en samenwerking voor ogen. Het is onze missie om een haalbaar beleid uit te rollen op maat van onze gemeente om uitdagingen het hoofd te bieden.
Samen zorgen we voor elkaar, met een open blik naar de toekomst.
Achter een sterk beleid schuilt een sterke organisatie. Daarom zetten we in op betrokken en deskundige medewerkers die zich met passie en fierheid inzetten voor Lochristi. We dragen zorg voor onze inwoners door te focussen op verschillende beleidsdomeinen en staan zo garant voor dienstverlening op maat van al onze inwoners. We volgen de snelle evoluties in de maatschappij op en zorgen er als een goede huisvader voor dat onze gemeente financieel gezond blijft.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Personeelsdienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 08
e-mail
personeelsdienst@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!

Lees meer artikels over