naar inhoud

Reservelijst 65-plussers voor coronavaccin

do 1 april 2021 om 10:32
Ben je 65+ en ben je nog niet gevaccineerd? Schrijf je vandaag nog in op de reservelijst! https://forms.office.com/r/r8HKeWb1h5
Deze ochtend lanceerde de eerstelijnszone Scheldekracht, de organisatie de instaat voor het vaccinatiecentrum, een reservelijst voor personen die ouder zijn dan 65 of die 65 worden in 2021.
 
Ken jij iemand die in aanmerking komt voor deze reservelijst? Help hem/haar zeker op weg. Zo zorgen we er samen voor dat er geen enkel vaccin verloren gaat!
   

Wat is die reservelijst?

Het is een lijst met contactgegevens om verspilling van vaccins tegen te gaan. Elke dag berekent het vaccinatiecentrum hoeveel vaccins er over zijn en belt dan mensen op de reservelijst op om die dag nog het vaccin te komen halen.
  

Hoe werkt het?

Het callcenter belt je op als ze een afspraak kunnen aanbieden. Dit doen ze ten laatste een uur voor de afspraak. Als je kan komen, krijg je ook direct een afspraak voor de tweede dosis. Je hoeft zelf geen bijkomend telefonisch contact op te nemen met het callcenter.

 

Opgelet!

Dit is een reservelijst. Er is geen garantie dat je opgeroepen wordt. Je registratie op deze lijst vervangt dus zeker niet de officiële uitnodiging. Wanneer je die krijgt, ga je daar best sowieso op in!

 

Inschrijven op

Nieuwsoverzicht