naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Start vaccinatie 65-plussers

di 16 maart 2021 om 08:22
Vanaf 15 maart krijgen ook 65-plussers hun vaccin, van oud naar jong. Niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases. We stuurden alle Lootse 65-plussers een informatiefolder om vlot naar het vaccinatiecentrum te geraken. OPGELET: Dit is niet de oproepingsbrief.

Wanneer ontvang ik mijn uitnodiging en hoe ziet die eruit?

Alles hangt af van het aantal geleverde vaccins. Niet alle 65-plussers worden tegelijk opgeroepen, maar in verschillende fases. Het kan dus zijn dat je familie, vriend of buur (65+) al een uitnodiging kreeg, maar dat diee van jou 1 of 2 weken later komt.
 
Je krijgt, als het zo ver is, een persoonlijke uitnodiging om je te laten vaccineren. Deze uitnodiging komt 2 weken voor de geplande vaccinatiedatum en altijd met de post. Daarbij krijg je de optie om te bevestigen, te weigeren, of de afspraak te verplaatsen. 
 
 

Brief en informatiefolder van gemeente

Alle Lootse 65-plussers ontvangen deze week een folder met informatie om vlot naar het vaccinatiecentrum in Wachtebeke te raken. Dit is nog niet de uitnodiging.
 
Zijn jij en je partner beiden +65? Dan ontvang je één brief van de gemeente per gezin. De uitnodigingsbrief voor het vaccin komt natuurlijk wel individueel per persoon. 
 
Je vindt de folder hieronder bij Downloads. 
 
Nieuwsoverzicht