naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kunstexpo achter glas wordt verlengd!

vr 20 november 2020 om 12:00
Goed nieuws! Kunstexpo Achter Glas wordt verlengd t.e.m. zondag 3 januari.

Kunst beleven op een veilige manier. Dat is wat de wij, cultuurdienst Lochristi, voor jullie mogelijk willen maken. Want kunst kan een houvast zijn, troost bieden en schoonheid en verbondenheid brengen. En dat hebben we meer dan nodig in deze bizarre tijden.

Daarom lanceerden we in oktober kunstexpo Achter Glas, een kunstexpo waarbij (lokale) kunstenaars hun werken tentoonstellen achter glas van privéwoningen, vitrines, in leegstaande gebouwen, ... 

Onze kunstexpo Achter Glas loopt ondertussen een maand en we hebben alleen maar goed nieuws: we kregen al heel wat positieve reacties, sommige kunstenaars verkochten reeds hun werk en er zijn al meer dan 500 personen op pad gegaan. Kortom, het is een schot in de roos!

Daarnaast merken we dat nog steeds heel veel mensen plezier en ontspanning beleven door onze kunstexpo te wandelen. Het is dan ook één van de weinige zaken die we in deze bizarre tijden nog mógen doen. Daarom hebben we besloten om de expo te verlengen t.e.m. zondag 3 januari.

 

Wil jij nog op ontdekking gaan?

Het parcours start in het centrum van Zaffelare (2 lussen van 6 km) en brengt je, per fiets of te voet, langsheen vitrines, privéwoningen, leegstaande panden, …. Achter de ramen van deze locaties zitten verrassende kunsttakken verscholen. Kijk ongegeneerd binnen & ontdek kunst op een veilige afstand!

Download het parcours en de brochure via www.lochristi.be/achterglas 

Nieuwsoverzicht
kag

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Zavel 59080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 79 14
e-mail
cultuur@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!