naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verkeershinder afrit E17 Beervelde vanaf 12/10

wo 7 oktober 2020 om 11:17
Door onderhoudswerken aan de Rivierstraat (N449) op het grondgebied van gemeente Laarne zal er vanaf 12 oktober drie weken verkeershinder zijn.

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoudswerken uit op het fietspad en de rijweg van de Rivierstraat (N449). Deze werken starten van aan de op- en afrit E17 tot aan de Heirweg (N445).

De aannemer vervangt de betonstraatstenen van het fietspad door asfalt. Door deze aanpassing verhoogt het rijcomfort van de fietser aanzienlijk. Ook de metalen afsluiting langs de fietspaden wordt vernieuwd, net als de toplaag van de rijweg.

Hinder

Om de hinder te beperken, wordt er in 2 verschillende fases gewerkt:

  • Fase 1 (10 werkdagen) - vervanging betonstraatstenen en metalen afsluiting fietspad
    * 1 rijstrook wordt afgesloten. De aannemer werkt afwisselend langs beide kanten van de Rivierstraat. Hierbij blijft enkel het verkeer richting Laarne mogelijk.
    * De fietspaden worden in beide richtingen afgesloten.
    * De omleiding voor het doorgaand autoverkeer richting E17 loopt via de Heirweg (N445), op- en afrit Destelbergen, R4, complex Destelbergen en E17. * De omleiding voor fietsers loopt in beide richtingen via Zevestraat, Breestraat en Heirweg of via Holeindestraat en Callestraat.

  • Fase 2 (2 werkdagen) - vernieuwing toplaag asfalt
    * De Rivierstraat wordt 2 dagen volledig afgesloten tot de Heirweg. Ook alle zijstraten in de werfzone worden afgesloten t.h.v. de Rivierstraat. Daarnaast blijven ook de fietspaden in beide richtingen afgesloten.
    * De omleiding voor het doorgaand autoverkeer loopt in beide richtingen via E17, complex Destelbergen, R4, op- en afrit Destelbergen en Heirweg (N445). * De omleiding voor fietsers loopt in beide richtingen via Zevestraat, Breestraat en Heirweg (N445) of via Holeindestraat en Callestraat.

Meer info

https://wegenenverkeer.be/werken/onderhoudswerken-rivierstraat-laarne

Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Openingsuren & contact

Dienst Mobiliteit

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 70
Fax
09 326 92 33
e-mail
mobiliteit@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

De gemeentediensten zijn open op afspraak.