naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Inschrijven voor speelpleinzomer 2020

di 2 juni 2020 om 09:00
Wil je deze zomer een dagje naar speelplein Joepla? Vergeet dan zeker niet om jouw plaatsje te reserveren! Dat kan vanaf woensdag 3 juni.

De jeugddienst werkt op dit moment heel hard aan een zomerplan. Ook in 2020 willen zij de kinderen en jongeren een schitterende zomer bezorgen.

Het is in ‘coronatijden’ extra moeilijk om speelpleinwerking te organiseren zonder te weten hoeveel kinderen er ongeveer richting Speelplein Joepla komen. Daarom vragen zij om vooraf in te schrijven voor een speelpleindagje. Dat kan vanaf woensdag 3 juni!

 

Inschrijven

  • Ga naar onze gemeentelijke webshop.
  • Daar vind je - onder de categorie activiteiten - alle speelpleindagen van 1 t.e.m. 17 juli: Joepla woensdag 1 juli, Joepla donderdag 2 juli, …, Joepla donderdag 16 juli en tot slot Joepla vrijdag 17 juli.
  • Op vrijdag 10 juli zal de jeugddienst evalueren of de volgende reeks ook via deze werkwijze zal verlopen. Indien dat nodig blijkt, zal je vanaf maandag 13 juli kunnen inschrijven voor de speelpleindagen van 20 juli t.e.m. 21 augustus.

 

Praktisch

  • Voor elke speelpleindag zijn 300 plaatsen voorzien die online gereserveerd kunnen worden. Uit een online bevraging blijkt dat wij dagelijks gemiddeld 10 kinderen extra moeten verwachten. Het gemiddeld aantal kinderen in 2019 lag op 290 kinderen, we verwachten er nu dus gemiddeld 300, vandaar dat aantal.
  • We voorzien aan de poort nog 50 plaatsen, voor wie last minute toch echt nood heeft aan een dagje Joepla.
  • Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 3 juni om 20u. Geen stress, wij verwachten niet dat die 300 plaatsen op voorhand ingenomen zullen worden. Indien dat voor sommige dagen wel het geval is, dan zullen wij de online plaatsen met 50 extra plaatsen verhogen, op de dagen waar nodig.
  • Kinderen die ingeschreven zijn voor de combinatie met Ferm Kinderopvang, waarbij Ferm Kinderopvang de kinderen in de voormiddag opvangt en hen in de namiddag naar Joepla brengt, die moeten niet op voorhand ingeschreven worden. Wij kennen die namen en aantallen al en kunnen daarmee aan de slag gaan. Let op: komt jouw kind toch eens een dagje (of meer) naar Joepla zonder combinatie, dan moet je voor die dag(en) wel op voorhand reserveren.
  • Kinderen die tijdens een bepaalde week ingeschreven staan voor een Joeplakamp, moeten niet apart inschrijven voor de Joepladagen van die week. Hier geldt dezelfde logica als bij de kinderopvang: kinderen ingeschreven voor een Joeplakamp zijn op dit moment al gekend en we kunnen al aan de slag met die aantallen. Let op: komt jouw kind nog een dagje (of meer) naar Joepla in een andere week, zonder combinatie met een Joeplakamp, dan moet je voor die dag(en) wel op voorhand reserveren.

 

Vragen?

speelpleinjoepla@lochristi.be

Nieuwsoverzicht
joepla

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Koning Albertlaan 29B9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 65 66
Fax
09 326 08 62
e-mail
jeugd@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!