naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Goed nieuws voor de Lootse jeugd!

wo 27 mei 2020 om 06:00
De buurtpleintjes mogen opnieuw open voor spelende kinderen en de blokkende studenten kunnen terecht op verschillende bloklocaties.

Buurtspeelpleintjes

Vanaf vandaag mag opnieuw gespeeld worden op buurtspeelpleintjes en grote speeltuinen in parken. Ook de buurtpleintjes in groot Lochristi openen opnieuw de deuren

Binnenspeeltuinen blijven gesloten.

 

Voor wie?

Een bezoek is voorbehouden voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

Als ouder of begeleider moet je de regels van social distancing respecteren en 1,5m afstand bewaren tussen andere volwassenen.

De toegang in de grote speeltuinen in parken wordt beperkt tot max. 20 kinderen op hetzelfde moment. De speeltuin van provinciaal domein Puyenbroeck blijft voorlopig nog even gesloten.

 

Bloklocaties

Jeugddienst Lochristi biedt, ook tijdens deze coronablokperiode, de mogelijkheid om op locatie te gaan studeren. Ze voorzien enkele openbare bloklocaties (beperkte plaatsen & voor studenten die thuis niet kunnen studeren) en richtlijnen om als jeugdvereniging een bloklocatie op te richten in de eigen lokalen (privé-initiatief).

 

Openbare bloklocaties

  • JH Lodejo (Dekenijstraat 12 - Lochristi)
    Openingsuren: maandag tot vrijdag van 8u tot 19u
    Inschrijven via de webshop van JH Lodejo

  • JH De Beeste (Moleneinde 22 - Zaffelare)
    VOLZET

!! Wees jou bewust van het risico als je studeert in groep. Studenten in eenzelfde binnenruimte worden beschouwd als verhoogde risicogroep bij contact tracing. Indien 1 persoon uit jouw studeerbubbel besmet is, moet iedereen binnen deze bubbel 14 dagen in verplichte quarantaine!

Nieuwsoverzicht
buurtpleintje

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Koning Albertlaan 29B9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 65 66
Fax
09 326 08 62
e-mail
jeugd@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12.30 uur en 13.30 tot 18 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.