naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lochristi zet in op ouderen

do 2 april 2020 om 14:17
De coronacrisis is moeilijk voor iedereen, maar als je al wat ouder bent, zijn de veiligheidsmaatregelen al zeker niet evident. Daarom maakt Lochristi er een punt van om de oudere bewoners  goed te omringen.
    Nadat vorige week alle 80-plussers opgebeld werden, mogen nu de mensen in de leeftijdscategorie 65-80 jaar een telefoontje verwachten van het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof.
Hiermee willen we polsen of alles ok gaat met hen. Onze medewerkers informeren of ze hulp hebben om boodschappen te doen of naar de apotheker te gaan. Voor wie nood heeft aan hulp of een wekelijks telefonisch babbeltje, zorgen we dat dit in orde komt.

We baseren ons hiervoor op de lijst die we van onze bevolkingsdienst doorkregen. Deze bevat enkel een naam en geboortedatum. De bijhorende telefoonnummers zoeken we op in de telefoongids. Het is een lijst van 2.000 namen, dus we zijn hier wel enkele dagen zoet mee.

Wie tussen de 65 en 80 jaar is en volgende week nog geen telefoontje gehad heeft, mag onze medewerkers zeker zelf opbellen. Het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof biedt graag een luisterend oor in deze moeilijke tijden.

Meer informatie: 09 238 32 18 of dienstencentrum@ocmwlochristi.be
Nieuwsoverzicht
belronde

Openingsuren & contact

Ouderen

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
e-mail
ouderen@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

De gemeentediensten zijn open op afspraak.