naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Op Wielekes zoekt vrijwilligers

wo 26 februari 2020 om 06:00
Koop je geen nieuwe fiets voor je kind omdat het toch te snel groeit? Staat je garage vol met te kleine fietsjes in afwachting tot het volgende kind erop kan rijden? Dan is ons fietsdeelsysteem ‘Op Wielekes’ dé oplossing!

Maar om de boel draaiende te houden (kleine herstellingen doen, fietsjes afstellen en het depot bemannen) zoeken we nog helpende handen.

Wat is Op Wielekes?

Door een jaarlijkse bijdrage van 30 euro kan je bij Op Wielekes kinderfietsen in alle maten en kleuren lenen. Wordt de fiets te klein voor je kind, dan ruil je hem gewoon voor een groter model. Bij elke wissel kijken we de oude fiets na, zodat we die opnieuw in goede staat kunnen uitlenen. Zo heb je altijd een fiets op maat van je kind.

Op Wielekes vind je aan de achterkant van het gemeentehuis, in één van onze garages. Ons depot is elke eerste donderdag van de maand open van 16u tot 18u. Heb je nog een kinderfietsje staan dat niet meer gebruikt omdat het te klein geworden is? Laat het dan weten via mobiliteit@lochristi.be of breng het binnen in ons fietsdepot. In ruil krijg je van ons een gratis jaarabonnement (ter waarde van 30 euro) of een geschenkbon voor Op Wielekes!

Vrijwilligers gezocht!

Om dit fietsdeelsysteem op wielekes te laten lopen zoeken we nog vrijwilligers die gedurende enkele uren per maand willen helpen in het depot. Mail naar mobiliteit@lochristi.be en laat weten op welke manier je je nuttig wil maken.

Meer info?

www.opwielekes.be 

Nieuwsoverzicht