naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Senior in Actie - 10 tot 15 februari

ma 13 januari 2020 om 06:00
Hou de week van 10 t.e.m. 15 februari vrij en schrijf je snel in voor de activiteiten van de tiende Senior in Actie.

Je kan ’s middags eten in ’t Fazantenhof als je hiervoor drie werkdagen vooraf inschrijft. Dit jaar gaan ook heel wat activiteiten door in Zaffelare, Beervelde en Zeveneken. Op de dagen dat we te gast zijn in Zaffelare, Zeveneken en Beervelde kan je ook daar ’s middags eten. Senior in Actie valt bovendien midden in de Tournee Minerale periode, dus we zorgen steeds voor een aanvullend alcoholvrij aanbod.

Het volledige programma vind je hier.

Prijzen

4 euro/activiteit. Vanaf de vierde activiteit betaal je 1 euro (incl. verzekering en een hapje en drankje) We hanteren een sociaal tarief voor wie het financieel moeilijk heeft. Vraag er naar bij inschrijving!

Inschrijven

Van maandag 13 januari t.e.m. vrijdag 31 januari. Inschrijven kan enkel bij de dienst Ouderen in het gemeentehuis op ma. (8u-12u), din. (8u-12u), woe. (8u-11u), don. (13.30u-17u) of in ’t Fazantenhof (elke werkdag van 9u-12u en van 13u-17u). Je inschrijving is pas geldig als je betaald hebt.

Fairtrade

Lochristi is een Fairtrade gemeente, onze drankjes en hapjes zijn Fairtrade en lokaal. Bovendien ondersteunen wij Tournée Minerale en bieden we alcoholvrije dranken aan.

Samenwerking

Het programma van SIA kwam tot stand i.s.m. de vrijetijdsdiensten, ’t Fazantenhof en Lootse verenigingen. Je kan 1 maal per dag een punt aantikken op je UiTPAS.

Privacy

Wij maken tijdens de activiteiten overzichtsfoto’s, groepsopnamen en individuele opnamen. De foto’s worden gepubliceerd op internet en in het gemeentelijk infoblad. Je hebt het recht om niet gefotografeerd te worden, om de foto’s die van jou gemaakt zijn te zien en om ze (in de mate van het mogelijke) te laten verwijderen. Als je niet op een groeps- of close-up foto wil, meld je dat ter plaatse aan de fotograaf. De fotograaf zal duidelijk zichtbaar zijn en zal bij groeps- of close-up foto’s zijn of haar aanwezigheid duidelijk kenbaar maken.

Meer info?

Dienst Ouderen
Hilde De Brabander
Dorp-West 52
09 326 97 76
0485 29 61 50

Nieuwsoverzicht
Senior in Actie

Openingsuren & contact

Ouderen

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 76
e-mail
ouderen@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!

Lees meer artikels over