naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Iedereen erop UiT!

ma 6 januari 2020 om 06:00
De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd. Met de UiTPAS kan je punten sparen bij verschillende vrijetijdsactiviteiten in Lochristi, Gent, Melle, Merelbeke en Destelbergen. Deze punten kan je daarna omruilen voor gratis tickets, leuke gadgets, consumpties, en nog veel meer.

Als je een UiTPAS koopt, krijg je al meteen 3 welkomstpunten, 1 Gents museumbezoek, 1 zwembeurt in een Gents zwembad, 1 zwembeurt in Merelbeke, 1 Trage Wegen wandelkaart in Merelbeke, 1 fiets- of wandelkaart in Destelbergen, een sportgadget van Melle en 1 totebag van Lochristi.

Met de UiTPAS ga je zwemmen of sporten, volg je jeugdkampen of bezoek je bibliotheken, toneelvoorstellingen, films en concerten. Tegelijk spaar je punten. Met die punten krijg je een korting, een gratis ticket of een cadeau.

 

Waar kan je de UiTPAS kopen?

De UiTPAS is te koop in alle filialen van de bibliotheek, ’t Fazantenhof, de sportdienst, jeugddienst en de cultuurdienst. Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief, dan kan je die enkel aankopen in het Sociaal Huis. Breng altijd je identiteitskaart mee om je UiTPAS aan te kopen.

 

Hoeveel kost dat?

Je betaalt éénmalig 5 euro. Kinderen betalen 2 euro. Een UiTPAS met kansentarief kost 1 euro.

 

UiTPAS met kansentarief

Een UiTPAS met of zonder kansentarief: je ziet het verschil niet. De UiTPAS is een spaarkaart voor iedereen, maar voor mensen met een beperkt inkomen is het ook een kortingskaart. Met een UiTPAS met kansentarief betaal je automatisch 80% minder voor elke UiTPAS-activiteit van Regio Gent. Je hebt recht op deze kortingskaart als je in Lochristi woont én recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, een leefloon, in schuldbemiddeling of in budgetbegeleiding bent.

Nieuwsoverzicht