naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hoplr versterkt relaties tussen buren

ma 4 november 2019 om 14:59
Vanaf dinsdag 12 november kan je in Lochristi intekenen op het online buurtplatform Hoplr. Dit is een besloten netwerk waar je berichten kan plaatsen en lezen die te maken hebben met het buurtleven.

Op deze manier leer je je buren wat beter kennen, kan je spullen lenen, hulp vragen voor een klusje, op de hoogte blijven van meldingen en buurtactiviteiten, en nog veel meer.

Dit platform wordt samen met het gemeentebestuur gelanceerd. Dit betekent dat er berichten (wegenwerken, evenementen…) uit naam van Lochristi geplaatst kunnen worden, maar dat het gemeentebestuur verder geen inkijk heeft in de buurten en de geplaatste berichten van anderen. Inwoners kunnen berichten delen met het gemeentebestuur, maar alleen als ze dat zelf aangeven. Zo vormen we een nog hechtere gemeenschap.

Om de werking van HOPLR optimaal te houden, delen we Lochristi in vijf buurten in: Beervelde, Zaffelare, Zeveneken, Lochristi Dorp Oost en Lochristi Dorp West - Hijfte. Hoplr wordt al in meer dan 1.000 buurten gebruikt, dat zijn meer dan 200.000 Hoplr-buren. De website en mobiele app zijn gratis en reclamevrij.

Hoe schrijf je in op Hoplr?

Vanaf dinsdag 12 november worden huis-aan-huis brieven bedeeld door Hoplr met daarin een duidelijke beschrijving hoe de app te installeren. Op dinsdag 3 december vindt in ’t Fazantenhof een info-avond over de werking van Hoplr plaats. Deze is gratis voor inwoners.

Meer info?

LDC ’t Fazantenhof
09 238 32 18
dienstencentrum@ocmwlochristi.be 

Nieuwsoverzicht
Hoplr, voor de vrienden

Openingsuren & contact

OCMW - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8.30 tot 11.30 uur

Lees meer artikels over