naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bib weer open!

do 10 oktober 2019 om 14:18
De bib van Lochristi is ondertussen overgeschakeld naar het nieuwe Vlaams bibliotheeksysteem ‘Wise’. En we zijn 2 dagen voor de deadline van 12 oktober al weer open: vandaag dus!

Wat verandert er voor jou in onze bib?

  • Je kan je uitgeleende materialen maar één keer verlengen met een periode van 4 weken (indien het materiaal niet gereserveerd is door een andere lener).
  • Voor een reservering die niet is afgehaald na 1 week zal ook 0,50 euro worden aangerekend.
  • De reservering wordt standaard verwittigd via e-mail, net zoals de herinneringen en andere mededelingen. Zorg er dus steeds voor dat de bibliotheek over het juiste e-mailadres beschikt.
  • Wens je geattendeerd te worden aan de balie als je een materiaal wilt uitlenen dat je eerder al uitgeleend had? Laat het dan weten aan de baliemedewerker.

    Zo worden we samen Wiser!

 

Verwendag


Als bedanking voor jullie geduld tijdens de omschakeling naar het nieuwe bibliotheeksysteem trakteert de bib alle bezoekers van de hoofdbib op de verwendag, zaterdagvoormiddag 19 oktober, op een drankje en een hapje. Elke lener krijgt aan de balie ook een verwendaggeschenk van de bib. Deze keer is het een handige draagtas met een verwelkoming in verschillende talen. Hiermee zetten we ons nieuwe Taalpunt in de hoofdbib extra in de kijker.

 

Nieuwsoverzicht
Wise

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be