naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

17de Weekend van de Jeugd!

vr 11 oktober 2019 om 06:00
Een organisatie van de Lootse jeugddienst en jeugdraad! Dit driedaagse evenement speciaal voor de jeugd staat deze keer volledig in het teken van ‘Ter land, ter zee en in de lucht!’. Denk aan de ruimte, planeten, woestijnen, oceanen, gekke wezens, coole voertuigen, en dat alles zo feestig mogelijk!

 

Vrijdag 25 oktober |Tienerfuif | 20u – 00u @ Jeugdlokalen Orphanimo!!

Ben jij geboren tussen 2004 en 2007 (12-15 jaar oud)? Kom dan op vrijdagavond 25 oktober al eens proeven hoe een echte ‘fuif’ er aan toe gaat. Uiteraard volledig op maat van Tieners! Geniet van onze drinks en snacks, lekkere mocktails, de meest hippe muziek van de allerbeste dj’s uit Lochristi en omstreken. Er is ook allerlei randanimatie zoals een photobooth, airbrushen, message wall, wheel of fortune, gadgets, …

Prijs? Toegang is gratis en je hoeft niet vooraf in te schrijven. Drank en snacks kan je aan goedkope tienerprijzen verkrijgen. Vestiaire aanwezig.

Waar? De fuif vindt plaats in Orphanimo!! (ingang t.h.v. Koning-Boudewijnlaan 6, naast de bib!). Er is voldoende parkeergelegenheid voor ouders die hun Tiener willen afzetten en ophalen. Kom gerust verkleed in het thema ‘To the Moon and Back!’.

 

Zaterdag 26 oktober |  Roefeldag @ verschillende Lootse handelaars

Roefel is dé grote uitprobeerdag voor kinderen van geboortejaar 2013 t.e.m. 2008. Voor één keer kunnen ze doen wat grote mensen doen: haren wassen bij de kapper, bereidingen maken bij de apotheek, reporter zijn, spelend leren omgaan met honden, blinde vinken maken bij de slager enz.

Inschrijven? Online vanaf woe. 9 oktober 19u via www.lochristi.be/activiteiten. Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Beschikbare plaatsen blijven zichtbaar op de webshop tot woensdag 16 oktober 9u. Daarna kan je niet meer inschrijven.

 

Zondag 27 oktober |  Kidsnamiddag | 14u-17u @ Jeugdlokalen Orphanimo!!

Iedereen is welkom op onze feestelijke middag vol animaties, attracties en workshops. Een perfecte dag om te genieten met het gezin of samen met je jeugdvereniging.

Wat? Drone-initiatie, Quadparcours, hindernissenparcours, NERF arena, kleuterdorp voor de allerkleinsten, herfstterras, grime- en schminkstand…

Waar? Op de terreinen van Orphanimo!! (ingang t.h.v. Koning-Boudewijnlaan 6, naast de bib!).

Vervoer? Er is voldoende parking. Kom je met de bus, stap dan af aan halte Lochristi Kerk. Meer info op www.delijn.be

Wanneer? Doorlopend tussen 14u en 17u.

Prijs? Gratis, hapjes en drankjes aan democratische prijzen. Inschrijven niet nodig.

Voor wie? Iedereen! Ook ouders zijn dus meer dan welkom!

Opgelet! Dit is een open spelnamiddag. Wij voorzien geen persoonlijke begeleiding of opvang!

 

Tips voor een vlotte inschrijving!

  • Heb je nog geen login? Maak die dan vooraf aan! Opgelet: doe dit liefst een paar dagen op voorhand, na registratie volgt er immers nog een bevestigingsmail met je gegevens.
  • Heb je wel al een login? Meld je dan op voorhand nog eens aan. Zo voorkom je dat je op het moment van de inschrijvingen moet vaststellen dat je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent.
  • Is het de eerste keer dat je zal inschrijven? Test dan vooraf al eens hoe het werkt via onze ***testactiviteit***. Zo kan je de procedure al eens doorlopen.
  • Zoek naar alle Roefelactiviteiten door ‘Roefel’ in te geven in de zoekbalk.
  • Doorloop bij de inschrijving alle stappen (dus t.e.m. ‘Betaal later’). Je ontvangt daarna onmiddellijk een bevestigingsmail.
  • Is de activiteit volzet, dan kan je je kind inschrijven op de wachtlijst. Komen er plaatsen vrij, dan spreken we automatisch deze wachtlijst aan in chronologische volgorde.
  • Kreeg je de bevestiging niet? Dan liep er iets mis. Neem dan contact met ons op via roefel@lochristi.be of 09 355 65 66.
  • Opgelet: kan je toch niet deelnemen aan je activiteit? Laat het ons dan tijdig weten, zodat wij andere kinderen blij kunnen maken met dit vrije plaatsje.
Nieuwsoverzicht
Weekend van de Jeugd

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Koning Albertlaan 29B9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 65 66
Fax
09 326 08 62
e-mail
jeugd@lochristi.be

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!

Lees meer artikels over